gkarol Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam czy moje RNS-E będzie chciało kod jeżeli wyjmę z auta akumulator w celu naładowania??? Pozdrawiam
Szarik Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jeśli nawigacja jest w aucie od nowości to nie będzie wołało o kod.
easymoonrider Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jeśli nawigacja jest w aucie od nowości to nie będzie wołało o kod. Potwierdzam, mam fabrycznie montowane RNSE i przy wymianie akumulatora nie było komunikatu z prośbą o kod.
Fish3r Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jeśli RNS-E było dokładane to kwestia czy było robione przyuczenie VINu. U mnie po przyuczeniu VINu nie woła o kod.
Tom A4 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Na to akurat nie ma żadnej reguły czasami woła o kod czasami nie, Kilka razy spotkałem się ze auto które wyjechało z fabryki z rns-e po odpieciu aku wołało o kod
gkarol Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jak wyciągałem RNS-e z auta na około 14 dni bo zawoziłem do naprawy i po 14 dniach ( okolo)włożyłem z powrotem to nie chciało kodu.
Rekomendowane odpowiedzi