Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Data sie ukryła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U kumpla w a4 z 2000roku w miejscu godziny i daty na liczniku pokazuje się tylko godzina, data wyskakuje dopiero op "wyciągnięciu" lewego pokrętła licznika, ale to jakby tylko do ustawienia zegara, ponieważ godzina (nie minuty) miga... ktoś wie co się stało?[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 09:27_________________________________________________no ej spece! co z wami? :chytry:

Opublikowano

Nie wiem jak w B5, ale w B6 da się wyłączyc pokazywanie daty. Może w B5 jest podobnie.

W B6 robiłem to tak, że przyciskając 'MODE' ustawiamy tak by cała data mrugała i + lub - wyłącza się ją.

Opublikowano

Cześć cerB :hi:

Mam dokładnie to samo.

Szukałem na forum i nikt nic na ten temat nie pisze (no chyba, że coś przeoczyłem)

Ale żeby pomóc w tym tymacie też widzę, że się nikt spieszy!!! :disgust:

Ludzie pomóżcie!!! ;( ;( ;(

Opublikowano

ustawiasz czas a nastepnie date po ustawieniu daty jak przycisniesz pokretlo to ustawiasz czy data ma byc widoczna czy nie i tyle podobnie jest w B6 tyle ze tam jest MODE i + i - a w B5 wszystko zalatwia sie lewym pokretlem... :cool1:

Opublikowano

U kumpla w a4 z 2000roku w miejscu godziny i daty na liczniku pokazuje się tylko godzina, data wyskakuje dopiero op "wyciągnięciu" lewego pokrętła licznika, ale to jakby tylko do ustawienia zegara, ponieważ godzina (nie minuty) miga... ktoś wie co się stało?[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 09:27_________________________________________________no ej spece! co z wami? :chytry:

wyglada ze zegar jest w opcji zmiany godziny. probowales cos poklikac?