jankesik1995 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam kolegów. Nadszedł czas mrozów i pierwszych problemów.Problemem jest ciężkie odpalanie nie mogę odpalić auta za pierwszym razem a jak odpala w kabinie słychać bulgoczenie spod silnika pod pokrywą zaworów podczas pracy coś klekoczw głośno i z wydechu leci smuga białego dymu co się mogło stać ??
Krzynek30 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 To że leci biały dym to raczej normalne przy tej temp, a gaz masz?
jankesik1995 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 To że leci biały dym to raczej normalne przy tej temp, a gaz masz? mam mam niedawno zamontowany
rhinbac Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Sprawdz stan plynu chlodniczego, i czy nie bulgocze w zbiorniku, byc moze walnieta uszczelka pod glowica dlatego ten bialy dym, chociaz w zimie to normalne zjawisko ze z rury wydobywaja sie tolpy bialego dymu
Soba Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Mój też kopci na biało naweet gdy na dworze było ostatnio 9stopni. Gaz też mam niedawno założony, ale przed montażem też mi tak kopcił ;/ płynu nie ubyło jest tyle ile było.
Rekomendowane odpowiedzi