Deko Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Szukam fajnej, eleganckiej audicy do ślubu z Bydgoszczy i okolic, może któryś z kolegów poratuje ? Wybiegam strasznie do przodu jeżeli chodzi o wybór auta,ale chce zorientować się kto ewentualnie będzie w stanie pomóc. Data ślubu 17 wrześnie 2016r. Ewentualnie może być coś innego, ale OOOO to elegancja
Deko Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Czasu jeszcze trochę mam, ale chciałem już coś wstępnie zorientować się kto byłby chętny mi pomóc (oczywiście nie za darmo). Proszę o przeniesienie tematu do działu Zloty i Spoty Kujawsko-Pomorskie (po przeanalizowaniu myślę, że będzie to odpowiedniejszy dział) Może ktoś zna lub jest to jakiś klubowicz ? http://www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/audi-q7-prestizowo-warto,12618/
jedrekx Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Nikt z klubowiczów raczej Jak jesteś chętny to a6 c7 mogę pojechać.. ewentualnie mogę spróbować pogadać z ojcem na temat a8 d4 lift
Deko Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Nikt z klubowiczów raczej Jak jesteś chętny to a6 c7 mogę pojechać.. ewentualnie mogę spróbować pogadać z ojcem na temat a8 d4 lift Podrzuć mi jakieś foty obu aut jak będziesz miał chwilę. Konkretnie to chodzi o transport z kościoła w Solca Kujawskim do Osielska Chata Gazdówka. Tak jak wyżej 17 września bieżącego roku. Oczywiście transport nie za darmo, więc napisz mi ile chciałbyś za ewentualne transport. Ewentualny bo jeszcze auta muszę przejść "przegląd" u mojej przyszłej I tak dzięki z góry za propozycję Foty wrzuć na mojego @ - [email protected] Edytowane 9 Lutego 2016 przez Deko
jedrekx Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 mam po jednym zdjęciu aut na letnich kołach (bo takie wtedy będą): moje A6: A8 - dojdą do tego czasu jeszcze pewnie przyciemnione szyby z tyłu: a tak w ogóle to ruszyłbyś tyłek na spot, bo jeszcze Cię nigdy nie widziałem
Deko Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) jedrekx PW poszło Edytowane 16 Lutego 2016 przez Deko
Rekomendowane odpowiedzi