Marcinlbn24 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Witam mam problem nie działa 1 spryskiwacz przedniej szyby od strony pasarzera nie działa wcale A od kierowcy działa co jest grane??:)do tego mam komunikat na żółto płynu do spryskiwaczy a płyn jest cały zbiornik.czy mają te auta podgrzewane dysze spryskiwaczy ??wlacza sie razem z tylna szyba i lusterkami? Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Marcinlbn24
michal_22 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam mam problem nie działa 1 spryskiwacz przedniej szyby od strony pasarzera nie działa wcale A od kierowcy działa co jest grane??:)do tego mam komunikat na żółto płynu do spryskiwaczy a płyn jest cały zbiornik.czy mają te auta podgrzewane dysze spryskiwaczy ??wlacza sie razem z tylna szyba i lusterkami? Dysze spryskiwacza z podgrzewaczem wyglądają tak: https://goo.gl/SH3BGJ https://goo.gl/mshSeK Jeśli chodzi o komunikat to niestety nie pomogę, bo u mnie na pół-fisie tego nie pokazuje :/ Ja dyszę od strony pasażera musiałem ostatnio wymienić (koszt 120 złotych, ori z podgrzewaczem) bo się najzwyczajniej w świecie nadtopiła. Możesz sprawdzić czy nie jest przepalona, bo dosyć prosto się ją wypina z maski, wystarczy odpiąć kable i samą dyszę lekko czymś podważyć
Marcinlbn24 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2016 Duszę działają już lecz błąd dalej wyskakuje ze nie ma płynu A jest caky zbiornik co jest ??
majkel_majki Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Pływaki w pompkach płynu czasem się zawieszają, to najbardziej prawdopodobna przyczyna zapalenia się komunikatu.
marcin_franz Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tam nie ma pływaka tylko jest czujnik. Może wystarczy mu przeczyścić styki.
Rekomendowane odpowiedzi