Sedrak Dan Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 W czwartek jadę do nich na diagnostykę i zobaczymy co to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEX4 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 ok kolego jak mozesz weż od niego logi statyczne ,dynamiczne i żuć na forum zobaczymy ,co mówił tobie a co wyjdzie na forum.Ja troche pożno o tym pomyślałem tz po przyjeżdzie do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaw Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) ... Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Blaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ale gimbaza na necie nadal reklamuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaw Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) ... Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Blaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 bez jaj... chyba bym ich za to pozwał.. albo kazał auto odkupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Odkopię. Czy soft car jest nadal polecany? Byłem zdecydowany na modzenie auta w tune up ale dwóch moich znajomych gazowników z Gdańska mi ich odradzili. Podobno często zdarzają się jaja po ich strojeniu i jest dużo poprawek. Oboje polecają właśnie soft car. Uderzać do nich? Planuje skromne 230km i może 320nm. Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez Randor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Nie rób sobie jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zoltar z soft car jest godny polecenia, lipy nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi