SotoM Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 To pisz/dzwoń do dzik'a pro choice.napewno zrobi Ci fajną cenę z wysyłką.
strazak990 Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Opublikowano 12 Lutego 2016 Właśnie to zrobiłem ;-) Czekam na odpowiedź Mam nadzieje że to to będzie jak otrzymam odpowiedź napisze co i jak
piotrsob1 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Nie rozpędza się. U ciebie jest ciut inaczej,w etka trzeba zamknąć numerek. W 2,0 krociec czarny to atmosfera która jest zakończona filterkiem a to co jest w ogłoszeniu to do podłączenia jest wężyk. Musiał byś ewentualnie zerknąć do siebie pod maskę. Tutaj Grzesiek ma rację , N75 do 2,0 tdi ma w sobie filterek i nie jest podłączony do puchy filtra powietrza Nota bene jak się ten filterek zapcha , to może się pojawić efekt przeładowania turbiny, bo przez to N75 może nie mieć kontaktu z ciśnieniem atmosferycznym i nie będzie podczas pracy opuszczał gruchy do położenia spoczynkowego Mając do dyspozycji wakuometr , trójnik i parę metrów tekelanu , można to wszystko posprawdzać i przetestować w czasie jazdy , wtedy będzie konkretnie wiadomo czy jest sprawny Edytowane 13 Lutego 2016 przez piotrsob1
strazak990 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Opublikowano 13 Lutego 2016 Nie rozpędza się. U ciebie jest ciut inaczej,w etka trzeba zamknąć numerek. W 2,0 krociec czarny to atmosfera która jest zakończona filterkiem a to co jest w ogłoszeniu to do podłączenia jest wężyk. Musiał byś ewentualnie zerknąć do siebie pod maskę. Tutaj Grzesiek ma rację , N75 do 2,0 tdi ma w sobie filterek i nie jest podłączony do puchy filtra powietrza Nota bene jak się ten filterek zapcha , to może się pojawić efekt przeładowania turbiny, bo przez to N75 może nie mieć kontaktu z ciśnieniem atmosferycznym i nie będzie podczas pracy opuszczał gruchy do położenia spoczynkowego Mając do dyspozycji wakuometr , trójnik i parę metrów tekelanu , można to wszystko posprawdzać i przetestować w czasie jazdy , wtedy będzie konkretnie wiadomo czy jest sprawny Myślisz że to jest coś takiego ?? http://allegro.pl/zawor-doladowania-turbiny-n75-audi-8e0906627c-oryg-i5621005052.html
SotoM Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Tak to jest coś takiego... Właśnie z filterkiem. A propo filterka jakiś czas temu szukałem nie mocy w jakiejś audi to miał założony ten tani N75 i metr wężyk podłączony do atmosfery prowadzący na tył silnika zakończony filterkiem jak jest w np crafterach,t4 czy sprinterach - i działało...
strazak990 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 Wywaliłem Dpf problem znikł było coś uszkodzone że nie mógł się dpf wypalac co było spowodowane dziwną praca silnika...
Rekomendowane odpowiedzi