Tomasse Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam Panowie, mam problem, po podlaczenie do komputera pokazuje mi blędy obydwu poduszek :\ Moje pytanie brzmi, czy ktoś mogłby podać mi numery tych poduszek? Moje autko to A4 B6 2,5 TDI Quattro z silnikiem AKE z 2002 roku. Z góry dziekuje i pozdrawiam
OLIVER Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witam Panowie, mam problem, po podlaczenie do komputera pokazuje mi blędy obydwu poduszek :\ Moje pytanie brzmi, czy ktoś mogłby podać mi numery tych poduszek? Moje autko to A4 B6 2,5 TDI Quattro z silnikiem AKE z 2002 roku. Z góry dziekuje i pozdrawiam Tyle znalazłem Wyglada na to ze przychodzą obie poduszki takie same do disla (6cylindrow)
Tomasse Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) OLIVER dzieki, powiedzcie mi jeszcze jesli sie ktos orientuje czy poduszki o oznaczeniu 4B0199379E beda pasowac? bo mam takie prawie nowki do wziecia praktycznie za darmo od kumpla ktory skasowal auto tyle ze one byly w a6 c5 i sie zastanawiam bo mialbym dwie w super cenie i stanie a tak bede musial zawitac do ASO :\ Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Tomasse
OLIVER Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) OLIVER dzieki, powiedzcie mi jeszcze jesli sie ktos orientuje czy poduszki o oznaczeniu 4B0199379E beda pasowac? bo mam takie prawie nowki do wziecia praktycznie za darmo od kumpla ktory skasowal auto tyle ze one byly w a6 c5 i sie zastanawiam bo mialbym dwie w super cenie i stanie a tak bede musial zawitac do ASO :\ Sprawdzałem w etce ...W A6 rocznik 2002 były takie same poduszki montowane jak u Ciebie w silniku 2,5 Podaj coś wiecej o tych poduszkach z jakiego rocznika i silnika ta A6 była Edytowane 7 Stycznia 2016 przez OLIVER
Tomasse Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ta A6 byla po lifcie i miala silnik tez AKE ale z ktorego roku dokladnie to jutro sie dowiem jak bede widzial sie z tym znajomym. Wizualnie wyglądają tak samo ale wlasnie kwestia czy na bank pasuja..
OLIVER Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ta A6 byla po lifcie i miala silnik tez AKE ale z ktorego roku dokladnie to jutro sie dowiem jak bede widzial sie z tym znajomym. Wizualnie wyglądają tak samo ale wlasnie kwestia czy na bank pasuja.. Ok znalazłem już ...taki numer miały A 6 w 2001r silnik 2,5. Tylko nic etka nie pisze ze to poduszka elektryczna ... Jesli jest taka sama jak Twoja to zakładaj smiało powinna pasować
Rekomendowane odpowiedzi