cupek97 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 W aucie jest audio za ok 2000 zł i gwint AP który też 2500 zł kosztuje. Więc uważam, że nie zapłaciłem jakoś strasznie dużo. Pochwal się audio
grzes283 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 To nie żadna tajemnica. Poszła za 22800 zł. Teraz zauważyłem, ze była opisana na forum ze ktoś ją oglądał, i że malowana. Moje 2 mierniki nic nie wykazały. Kolega okiem dojrzał malowanie Ja jestem zadowolony To, że malowana.....a co to za problem, byle dobrze była pomalowana. To nie auto salonowe za kilkadziesiąt tysi, żeby było bez skazy. A za taką, jak Twoja zakładając, że nie ma jakiejś ciemnej przeszłości, to cena spoko. Zawsze można kupić golasa za 17 tyś, a później ładować w doposażanie. Wywal tylko te brewki i chromy z lusterek i od razu auto zyska super looka
dynamiquedci Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 Kilka fotek po zakupie Tempomat już wsadzony Jeszcze szybki z tyłu
Tomi_81 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Kolorek fajny...pakiet s-line ale te radio mi się nie widzi no i ogólne rozwiązanie tego audio, ale nie jestem ekspertem ale rozumiem takie kupiłeś grunt że Ty jesteś zadowolony.... Bezawaryjności i powodzenia w modach Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Tomi_81
the19game Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ładny kolor ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chyba zacznę odkładać na s-line
dynamiquedci Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 Kolorek fajny...pakiet s-line ale te radio mi się nie widzi no i ogólne rozwiązanie tego audio, ale nie jestem ekspertem ale rozumiem takie kupiłeś grunt że Ty jesteś zadowolony.... Bezawaryjności i powodzenia w modach Audio napewno będzie zmodyfikowane, za to co jest w aucie kupie coś normalnego
diabelek69 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ładna sztuka widać że zadbana i ten schwarz pakiet. Jak zrobi się cieplej biorę się za mój chrom.
turzol Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Brewki i ten paskudny chrom out popieram, te brewki tragedia. Chrom z luster out bo to nie pasuje kompletnie do niczego.
Rekomendowane odpowiedzi