Kamyk Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Pany Nie wiem czy wyrzucić walizkę, która jest w dobrym stanie, czy próbować wymienić pęknięte kółko? Jeśli kółko, to ktoś kiedyś próbował? Jak się zabrać? W sumie walizka jest ok, tyle że jakiś kauczuk by tam można było wrzucić... Ktoś podpowie? A tak to wygląda na chwilę obecną
greg2505 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 zmieniałem takie kółka i założyłem kółka od rolek ,są na łożyskach i kauczukowe, teraz nie słychać jak się ją ciągnie
Kamyk Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2016 zmieniałem takie kółka i założyłem kółka od rolek ,są na łożyskach i kauczukowe, teraz nie słychać jak się ją ciągnie rozwiercałeś? jak się do nich dorwać?
greg2505 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 rozwierciłem nity i zdjąłem cały ten plastikowy uchwyt kółka ,wymieniłem kółka i nitowanie na nowo,nie mam tej walizki w tej chwili w domu ,bym ci fotkę cyknął
Kamyk Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2016 qrna trochę pękam dymu narobię i kompletnie to rozpierdzielę .....
greg2505 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 I tak dozwolone,rozwierć nit co trzyma kółko ,zamontuj kółko od rolek na śrubę i po sprawie
Kazik123 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 greg ma rację wiertarka w rękę i lecisz z koksem podręczny mam bez kółek , ale główny to tracił kółka , rączki , pozrywane zamki kupiłem kolejną i po kilku lotach znowu coś połamanego po czasie z dwóch złożyłem jedną i dalej daje radę
Rekomendowane odpowiedzi