Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na ten dość nudny tor to faktycznie, wyścig bardzo ciekawy. Wielka w tym zasługa Roberta, miło patrzeć gdy wyprzedza jak chce :naughty::kox: :gwizdanie: :notworthy:

ja myśle,ze akcje Roberta znacznie podskoczą po tym wyścigu,tak samo,jak Massy-tylko w przypadku tego drugiego-Jego pracodawca ma już dobrych kierowców i dobre bolidy,a Renault wciąż jednak poza Robertem -ma jeszcze troche do zrobienia,łącznie z dobraniem dobrego partnera dla Kubicy,bo to piąta pozycja w rankingu konstruktorów-to jednak Roberta zasługa,ale gdyby był koleś podobnej klasy,co Kubica...kto wie :wink4:
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

GP Singapuru 2010 do zassania:

05279925328172418473.png

downloadq.png

http://www.turbobit.net/646mohgipqlr.html

"Przypominam, że upload jest przeznaczony dla osób, które nagrały sobie prywatnie wyścig na nagrywarkach z dyskiem twardym a nie mogą tych nagrań przenieść na komputer. W innym razie pobieranie materiału jest nielegalne." :gwizdanie:

Opublikowano

GP Singapuru 2010 do zassania:

05279925328172418473.png

downloadq.png

http://www.turbobit.net/646mohgipqlr.html

"Przypominam, że upload jest przeznaczony dla osób, które nagrały sobie prywatnie wyścig na nagrywarkach z dyskiem twardym a nie mogą tych nagrań przenieść na komputer. W innym razie pobieranie materiału jest nielegalne." :gwizdanie:

:notworthy: :notworthy:
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
Następcą Rosjanina miał być Kimi Raikkonen, ale fiński kierowca przyznał, że bierze poważnie powrót do F1 tylko do zespołu walczącego o mistrzostwo. Renault zaś mu tego zagwarantować nie może.

;(

Ja chcę Raikkonena...

:smutas:

Opublikowano
  • Autor
Następcą Rosjanina miał być Kimi Raikkonen, ale fiński kierowca przyznał, że bierze poważnie powrót do F1 tylko do zespołu walczącego o mistrzostwo. Renault zaś mu tego zagwarantować nie może.

;(

Ja chcę Raikkonena...

:smutas:

ja też [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 11:46_________________________________________________http://www.f1.v10.pl/Robert,Kubica,odwiedza,paryski,salon,samochodowy,50030.html

Opublikowano

Tak po dżentelmeńsku zasugerowali mu, że powinien już chyba zakończyć swoją karierę w F1 :D

Na jego miejscu - gdybym miał po tylu latach spędzonych jako kierowca regularnie startujący w GP wylądować w jakiś HaErTe czy innych "Wirdżinach" jako tester - spróbowałbym swoich sił w innej serii, np. DTM albo WTCC. Tam powinni go przyjąć z otwartymi ramionami (z takim doświadczeniem).

W WTCC startuje przecież BMW - jakby Nick dobrze zagadał, jako wieloletni kierowca BMW Saubera, może go wezmą :D

Opublikowano

on nie ma za grosz dumy,będzie dupe lizał aż się nad nim zlitują,pożałowania godny mięczak :sick3:

Opublikowano

Robert 3 czas na 1 treningu :good:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 08:24_________________________________________________na 2 treningu również 3 czas :oklaski:

Opublikowano

o której w końcu te kwalifikacje[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 22:24_________________________________________________a już wiem. o 3:00 naszego czasu. Trzeba iść spać

Opublikowano

O 3 nad ranem naszego czasu :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 22:26_________________________________________________No to jedziemy :decayed:

Opublikowano

Jedziemy :wink4:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 03:24_________________________________________________No teraz chłopaki wreszcie zaczęli jeździć :kox:

Opublikowano

No i pojechali :decayed:

k**wa przysnąłem na Q3 :wallbash:

Spać!