Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A najmilej wspominam oczywiście Kanadę w 2008.

Usłyszeć na żywo Mazurka Dąbrowskiego podczas dekoracji zwycięzców - bezcenne :rolleyes:

Do dzis lezka sie kreci jak sobie ten moment wspomne. Jeden z najpiekniejszych mometow w moim zyciu. :)

Opublikowano

A najmilej wspominam oczywiście Kanadę w 2008.

Usłyszeć na żywo Mazurka Dąbrowskiego podczas dekoracji zwycięzców - bezcenne :rolleyes:

Do dzis lezka sie kreci jak sobie ten moment wspomne. Jeden z najpiekniejszych mometow w moim zyciu. :)

Jeśli sobie życzysz - mam nagrane: od momentu na trzy albo cztery okrążenia przed metą do końca relacji :D

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 22:40_________________________________________________

Kamui:

http://www.motogazeta.mojeauto.pl/Sport/F1_Kobayashi_nagrodzony,a,178917.html :good:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 07:58_________________________________________________

Tajemnica słabej formy Webbera w końcówce sezonu:

http://www.motogazeta.mojeauto.pl/Sport/F1_Webber_mial_powazna_kontuzje,a,178914.html

http://www.formula1.com/news/headlines/2010/12/11590.html

Opublikowano

bardzo ładne :)

Opublikowano

oby auto było lepsze na przyszły sezon

Opublikowano

Rok 1985. Ayrton Senna po raz pierwszy wsiada do bolidu Lotus z silnikiem RENAULT... a w tym samym czasie gdzieś w Krakowie na świat przychodzi dzieciątko Robert. Dzieciątko Robert rodzi się szybko i wychodzi bokiem. Otwiera oczy i widzi wózek z białym prześcieradłem a za nim kręty korytarz. Wie, doskonale jakim torem pójdzie. Pewnie wie także, że to jemu przyjdzie kiedyś zastąpić legendarnego mistrza.

I nadszedł czas.

Opublikowano

Jednak w przyszłym roku nie liczyłbym na wielki sukces :mysli:

Opublikowano

Rok 1985. Ayrton Senna po raz pierwszy wsiada do bolidu Lotus z silnikiem RENAULT... a w tym samym czasie gdzieś w Krakowie na świat przychodzi dzieciątko Robert. Dzieciątko Robert rodzi się szybko i wychodzi bokiem. Otwiera oczy i widzi wózek z białym prześcieradłem a za nim kręty korytarz. Wie, doskonale jakim torem pójdzie. Pewnie wie także, że to jemu przyjdzie kiedyś zastąpić legendarnego mistrza.

I nadszedł czas.

:decayed:

Opublikowano

Jeśli sobie życzysz - mam nagrane: od momentu na trzy albo cztery okrążenia przed metą do końca relacji :D

Masz to na kasecie VHS czy juz cyfrowo gdzies na kompie? Bo jak cyfrowo to oczywiscie ze jestem chetny! :slina:

Opublikowano

Masz to na kasecie VHS czy juz cyfrowo gdzies na kompie? Bo jak cyfrowo to oczywiscie ze jestem chetny! :slina:

Cyfrowo :gwizdanie:

:D

Poczekaj, sprawdzę, ile zajmuje[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:51_________________________________________________878 MB

[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:57_________________________________________________

Teraz kombinuj, jak mam Ci to wysłać :D

Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś ftp :mysli:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:58_________________________________________________Main_001.jpeg

;(

To była piękna chwila.

Miejmy nadzieję, że będzie taki więcej

Opublikowano

Poczekaj, sprawdzę, ile zajmuje[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:51_________________________________________________878 MB

[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:57_________________________________________________

Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś ftp :mysli:

Na mejla tyle nie przechodzi? :mysli: Chyba zeby plytka CD?
Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś ftp :mysli:

Na mejla tyle nie przechodzi? :mysli: Chyba zeby plytka CD?

900 MB jako załącznik? Wątpię...

Wiesz co, spróbuję Ci to gdzieś na jakiś hosting plików wrzucić i prześlę Ci linka do pobrania, zobaczymy co z tego wyjdzie

Opublikowano
:good:
Opublikowano

cytat w wp

"Rok 2013 to w F1 rewolucja silnikowa. Motory V8 o pojemności 2,4 litra z turbiną o maksymalnych obrotach dochodzących do 18 000 obr./min, zostaną zastąpione jednostkami 4-cylindrowymi o pojemności 1,6 litra z bezpośrednim wtryskiem paliwa z limitem 12000 obr./min. Obie konstrukcje mają mieć moc zbliżoną do 750 KM"

nie wiem kt tam pracuje w wp ale to juz nawet nie jest śmieszne , to żenada co oni ludziom sprzedaja za informacje