Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pietrov to nadety kierowca który mysli ze nie wiadomo co umie a jak by nie kasa juz by nie jezdził w reno , a teraz pokazał ze nie umie utrzymac punktów dla teamu nie atakowany popelnia bład jak dzieciak

Hamilton tez jeszcze nie naciskany popelnił blad i go webber wyprzedził..

weber go wyprzedził jak i heidfeld bo ham nie mial opon :wink4:

No. A PET popełnił błąd bo miał świeże opony?
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 308,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A PET popełnił błąd bo miał świeże opony?

bo jest słabiak :tongue4: miał duzo swieższe jak popelnił błąd niz hamilton gdy go wyprzedzali
Opublikowano

Nie wiem co napisałeś, bo od dawna Cię ignoruję, ale daruj sobie komentarze nie mając elementarnej wiedzy o tym co piszesz... :disgust: Za każdym kierowcą w F1 idą potężne pieniądze i sam talent to jeszcze nic. Ja też mam talent, a nie ma mnie w bolidzie :decayed:

Pietrov ma jaja i nie bez powodu znalazł się w F1. Sporo się musi jeszcze nauczyć, ale wg mnie jest lepszy niż np. Massa, który musi mieć bata przez radio, aby kogoś wyprzedzić :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wiem co napisałeś, bo od dawna Cię ignoruję, ale daruj sobie komentarze nie mając elementarnej wiedzy o tym co piszesz... :disgust: Za każdym kierowcą w F1 idą potężne pieniądze i sam talent to jeszcze nic. Ja też mam talent, a nie ma mnie w bolidzie :decayed:

Pietrov ma jaja i nie bez powodu znalazł się w F1. Sporo się musi jeszcze nauczyć, ale wg mnie jest lepszy niż np. Massa, który musi mieć bata przez radio, aby kogoś wyprzedzić :naughty: :gwizdanie:

jak nie wiesz co napisalem wiec daruj sobie komentarz człowieku z elementarną wiedzą o motoryzacji -bo taka tylko pewnie posiadasz
Opublikowano

...i na tym zakończcie Panowie :gwizdanie:

Opublikowano

No a jak miała wygladac po spinie przy chyba 200km/h.

Zdjecie rewelka

Opublikowano

Robert Kubica odzyskuje sprawność w takim tempie, że podobno planuje uczestniczyć na żywo w beatyfikacji Jana Pawła II.

Polak ma już część szaty i krople krwi zmarłego papieża – podarunek taki przekazał Stanisław Dziwisz. Kardynał powiedział również jakiś czas temu, że ‘zarezerwuje’ Robertowi pierwszy rząd podczas beatyfikacji i będzie to ‘pole postion Kubicy w Watykanie’.

:kox:

http://f1zone.pl/news/9806/kubica_w_watykanie_podczas_beatyfikacji.html

Opublikowano

no niech się w końcu zbiera bo mistrzostwo świata przelatuje mu koło nosa :wallbash:

Opublikowano

Żeby wogóle kiedys wrocił do F1 to bedzie ogromny sukces..

Opublikowano

Żeby wogóle kiedys wrocił do F1 to bedzie ogromny sukces..

co nie jak tak więcej optymizmu kolego :tongue4:
Opublikowano

jeszcze nie ma pewności że bedzie miał pełne czucie nawet jeśli, to pozostaja te testy FIA niewiadomo czy je przejdzie sie okaże..

teraz to nie lubie wspominac tego tematu :P

Opublikowano

jeszcze nie ma pewności że bedzie miał pełne czucie nawet jeśli, to pozostaja te testy FIA niewiadomo czy je przejdzie sie okaże..

teraz to nie lubie wspominac tego tematu :P

ja też jak pomyślę że hajtek i pietia tak dobrze jeżdża :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

no ale cóż..

Teraz bardzo fajnie bo juz w tym tygodniu GP :good:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 17:36_________________________________________________

Robert Kubica odzyskuje sprawność w takim tempie, że podobno planuje uczestniczyć na żywo w beatyfikacji Jana Pawła II.

Polak ma już część szaty i krople krwi zmarłego papieża – podarunek taki przekazał Stanisław Dziwisz. Kardynał powiedział również jakiś czas temu, że ‘zarezerwuje’ Robertowi pierwszy rząd podczas beatyfikacji i będzie to ‘pole postion Kubicy w Watykanie’.

http://f1zone.pl/news/9806/kubica_w_watykanie_podczas_beatyfikacji.html

Menedżer Kubicy zdementował tą plotke. Pod koniec kwietnia ma wyjsc ze szpitala

Opublikowano

czy w ogole zauwazyliscie jak Witek panicznie probowal wcisnac z powrotem kierownice, tuz po "przelocie"? :naughty: