Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Piątek 20.05.2011

10.00 Trening 1 Polsat Sport Extra

14.00 Trening 2 Polsat Sport Extra

Sobota 21.05.2011

11.00 Trening 3 Polsat Sport Extra

14.00 Kwalifikacje Polsat

Niedziela 22.05.2011

14.00 Wyścig Pols[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 09:15_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1703609,0,1,alonso-w-ferrari-jeszcze-5-lat,wiadomosc.html :good:

Opublikowano

3trheidfeld.jpg

3 trening - pożar Heidfelda :gwizdanie:

Opublikowano

oglądał ktoś Porshe Super Cup? Kuba Girmaziak zajął 3 miejsce w Barcelonie :good:

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy te wszystkie zmiany w regulaminie F1 wprowadzane od kilku sezonów, konkretnie od sezonu, w którym Brown GP zdominował pierwsze rundy - inne skrzydła, potem KERS, zakaz tankowania, DRS-y i wiele, wiele innych, mających "uatrakcyjnić" widowisko, tak naprawdę je popsuły?

[br]Dopisany: 22 Maj 2011, 12:54_________________________________________________

Ostatnim sezonem, który według mnie był naprawdę pasjonujący, był sezon 2007, gdy Robert przegrał trzecie miejsce z Raikkonenem o 1 punkt, a Massa stracił tytuł mistrzowski na rzecz Hamiltona w ostatnich 20 sekundach ostatniego GP w sezonie (na Interlagos).

Opublikowano

oglądał ktoś Porshe Super Cup? Kuba Girmaziak zajął 3 miejsce w Barcelonie :good:

Oglądałem bardzo ładnie :good:

Opublikowano

Oglądałem bardzo ładnie :good:

A ja zapiłem i coś nie mogłem wstać rano :disgust:

Opublikowano

Cholera. Nie ogladałem, ale wynik zacny :oklaski:
Opublikowano

Włączcie sobie teraz Polsat jak nie macie Polsatu Sport Extra pokażą Porsche i 3 miejsce Polaka :kox:[br]Dopisany: 22 Maj 2011, 13:39_________________________________________________Z tego co teraz widziałem to Kuba przez większość dystansu był drugi :>

Ale i tak za 3 miejsce ma wielki szacun u mnie :kox:

Opublikowano

Własnie patrzyłem na skróty. Jest dobrze. :good:

Opublikowano

brawo :oklaski: ALO :decayed:

Opublikowano

On jest prze uj :kox:, start bajka :kox:

Oby wygrał :>

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy te wszystkie zmiany w regulaminie F1 wprowadzane od kilku sezonów, konkretnie od sezonu, w którym Brown GP zdominował pierwsze rundy - inne skrzydła, potem KERS, zakaz tankowania, DRS-y i wiele, wiele innych, mających "uatrakcyjnić" widowisko, tak naprawdę je popsuły?

[br]Dopisany: 22 Maj 2011, 12:54_________________________________________________

Ostatnim sezonem, który według mnie był naprawdę pasjonujący, był sezon 2007, gdy Robert przegrał trzecie miejsce z Raikkonenem o 1 punkt, a Massa stracił tytuł mistrzowski na rzecz Hamiltona w ostatnich 20 sekundach ostatniego GP w sezonie (na Interlagos).

Niemcom sie te zmiany podobaja ( mam na mysli niemieckich komentatorow- Dannera ktory juz jezdzil w F1 i tego drugiego) Uwazaja ze widowisko jest wieksze.

Ja wolalbym zeby F1 byla raczej konkurecja kierowcow i producentow samochodowych a przez te wszystkie reguly dotyczace silnikow i skrzyn i aerodynamiki zrobila sie kupa[br]Dopisany: 22 Maj 2011, 14:18_________________________________________________skubany VET :bag:

Opublikowano

super wyścig vetel i lewis :kox:, brawo dla haidfielda :oklaski: alonso mnie zawiódł :kwasny:

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to nudne te wyścigi się zrobią bo wszystko zgarnia Vettel :decayed:

Heidefeld pokazał swoje doświadczenie i Petrov za wcześnie powiedział że jest liderem teamu, startował z 6 miejsca a nie zdobył ani jednego punktu a Heidfeld z ostatniego miejsca startował :kox:

Szkoda Alonso bo myślałem że przerwie passe "Red Bullów" ale zawiniła tym razem zła strategia teamu.

Hamilton :good:

Opublikowano

Alonso nie miał szans, przez strategie zespołu został z dublowany :decayed: ?

Opublikowano

Alonso nie miał szans, przez strategie zespołu został z dublowany :decayed: ?

Tak, wstyd by ferrari było dublowane nie pamiętam takiej sytuacji by było wcześniej.

Opublikowano

;(

Opublikowano

Szkoda Alonso bo myślałem że przerwie passe "Red Bullów" ale zawiniła tym razem zła strategia teamu.

Hamilton

Alonso po prostu nie dał rady w wolniejszym bolidzie.

Zmiany w F1 nie są takie straszne, trzeba się do nich przyzwyczaić. Sporo się dzieje, nie ma nudnych procesji, a kto jest szybki to widać na torze.

Hamilton i tak ma największe jaja i w tym sezonie jemu kibicuję najbardziej :kox: