Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uwierz mi, że warto...choćby po to,żeby zobaczyć wyścig dłuższy niż normalnie :wink4:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 308,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

uwierz mi, że warto...choćby po to,żeby zobaczyć wyścig dłuższy niż normalnie :wink4:

może jutro się skusze :wink4:

Opublikowano

Chodziło mi o jego harakter. Nie rzuca sie jak inni tylko zawsze opanowany i jakby bez swojego zdania. Jak mu każą tak on przyklaszcze i tyle. i o to mi chodziło

Bez wątpienia ma swoje zdanie, jest szanowany i lubiany przez innych kierowców. A że nie plecie głupot i wie co mówi? Może jest nieco bardziej kulturalny i inteligentny niż inni?

I umie jechać zespołowo :gwizdanie:

Lubię oglądać jak Lewis się ściga, ale sztuka polega na dotarciu do mety :naughty:

Opublikowano

Zespół Lotus Renault potwierdził dziś, że w przyszłorocznym składzie kierowców znajdzie się Kimi Räikkönen

http://motorsport24.pl/Artykul.82+M57e81ce8396.0.html

:hi:

Opublikowano

Zespół Lotus Renault potwierdził dziś, że w przyszłorocznym składzie kierowców znajdzie się Kimi Räikkönen

czyli Robert już na pewno nie wróci do Renault :decayed:
Opublikowano

...czyli Robert już na pewno nie wróci do Renault :decayed:

Na 100%, a szczegóły pewnie poznamy na początku przyszłego roku jak oficjalnie skończy mu się kontrakt z Renault,

na pewno ma już przygotowaną opcje i to od dłuższego czasu, inaczej nie byłoby tylu nieporozumień na linii Kubica-Ranault :mysli:

Opublikowano

czyli Robert już na pewno nie wróci do Renault :decayed:

Z jednej strony się cieszę, bo Raikkonen to mój idol i ulubiony kierowca F1 i brakowało mi go bardzo, z drugiej strony przykro, że zajmuje miejsce Roberta, ale tu już okoliczności zaważyły.

Opublikowano

na pewno ma już przygotowaną opcje i to od dłuższego czasu, inaczej nie byłoby tylu nieporozumień na linii Kubica-Ranault :mysli:

też tak uważam,że ma miejsce juz w jakimś innym zespole najprawdopodobnie w Ferrari :decayed:
Opublikowano

też tak uważam,że ma miejsce juz w jakimś innym zespole najprawdopodobnie w Ferrari :decayed:

znowu trzeba bedzie ciuchy teamowe zmieniac!!! :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

No ja mam koszulkę BMW Saubera już tylko do "prac domowych" :D :D :D

A jeszcze niedawno obnosiłem się dumnie po ulicy z logo BMW i Petronasa na piersi.... :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

No ja mam koszulkę BMW Saubera już tylko do "prac domowych" :D :D :D

A jeszcze niedawno obnosiłem się dumnie po ulicy z logo BMW i Petronasa na piersi.... :kox: :kox: :kox:

ja mam t-shirt i 2 bluzy z kapturem BMW Sauber, bylem o krok o kupienia t-shirtu LR ;)

Opublikowano

Ja mam ciemnoniebieska czapke BMW sauber z logo RK i Biala czapke takze z logo RK i polska Flaga- i tego nie bede brudzil - mam do nich sentyment.

Rok temu tez kupilem koszulke Roberta- Renault z pierwszego roku jak u nich jezdzil.

Ale najcenniejszym gadzetem jest Model bolidu 1:18 w ktorym wygral GP Kanady- oczywiscie z Robertem w kokpicie. :wink4::naughty: Nawet nie stoi w witrynce bo by sie zakurzyl- kombinuje dla niego specjalna witrynke :good:

HY HY HY! :decayed:

Zapowiada sie ciekawie :cool1:

Opublikowano

...ciekawe, czy będzie sobie radził, jak Shumacher :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

Raikkonen jak Raikkonen, ale Robercik żeby sobie poradził i dogonił czołówkę :confused4: :confused4:

Opublikowano

pożyjemy...zobaczymy.... :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

ja bym sie tak nie przejmował. Pamietacie jak LR chciało niby Raikonena a on wywrzeszczał że nie chce o tym słyszeć i że niema zamiaru iść do Renault? A teraz podpisał kontrakt i niby wielce happy że dali mu szanse :polew: Śmiech na sali te ich marketingowe zagrywki :chytry:

Podejrzewam że teraz Domenicali tez tak gada żeby ich nie zamęczali pismaki ciagłymi pytaniami a Ferrari i Robercik sie po cichu dogadają :decayed:

Opublikowano

Panowie widzący Kubice w Ferrari proszeni są o zejście z księżyca na ziemie , dziekuje , Dobranoc :hi:

Opublikowano

No niestety, raczej masz rację...

Co Kubica może wnieść do takiej stajni jak Ferrari czego nie wniósł Massa, nie mówiąc już o Alonso? Jego angaż to wielka zagadka, a tam nie lubią kota w worku. Za to lubią sponsorów, których Kubica nie ma :gwizdanie:

Raczej zostaje furtka w Lotus.