Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l Życzę jak najlepiej Kubicy ale chciałbym w końcu zobaczyć jak dojeżdza do mety. Może wkońcu przełamie te passę z rowami.
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l Panowie gdzie można oglądnąć powtórkę całego wyścigu bo rano na zlocie w BT nie byłem w stanie oglądać live ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ---------- Ok ściągnąłem z chomika z polsatu transmisję. Ale wiedz że w telewizji też była bądż są powtórki ale nie pamiętam na czym w tygodniu leciał.
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l Przełom w sprawie Michaela Schumachera, Niemiec ma "momenty świadomości"
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l Co taka tu cisza Kubica znów miał przygody zablokował odcinek, dzisiaj ma wystartować w systemie rally 2. A jutro kolejne GP F1.
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l Panowie nie ma dzisiaj powtórki F1 na polsacie news bo nie widzę w programie? Podobno 4h po wyścigu puszczali? W pracy siedzę i bym oblookał później.
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l jaka powtórka? przecież wyścig będzie za ponad godzinę Dominik ja w pracy siedzę do 19:00, tutaj nie mam za bardzo jak oglądać więc chciałbym w domu później, o to mi chodziło
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l weź sobie dysk załatw i nagraj kurcze nie wiem, czy będzie jakaś powtórka, pewnie tak, ale nie wiem gdzie i o której:wink:
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l pożycz z pracy:wink: Siedzę teraz w telefonach i dysków na miejscu nie mam Dominik zmień w temacie sezon 2013 na 2014
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l Szkoda mi jedynie Williamsa. Jechali bardzo dobrze a przegrali przez taktykę.
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l Ferrari totalna klapa:facepalm: Wszystkie bolidy z czołówki silnik mercedesa. Maldonado jak zwykle musiał spowodować krakse:decayed:
Opublikowano 6 Kwietnia 201412 l Bez dwóch zdań naprawdę było co oglądać .do pelni szczescia brakowalo tylko pieknego brzmeinia silnikow szkoda ze massa nie zostal na 3 ale perezowi tez kibicuje
Opublikowano 7 Kwietnia 201412 l A mi nie,z takim doświadczeniem i potencjałem finansowym dali d*py,niczego im nie brakowało,więc sami sa sobie winni