Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobało mi się. Wkurzał mnie tylko operator, co uparł się na Bottasa i Vettela.

Nico chyba pogrzebał ostatnio w majtkach i znalazł w końcu swoje jajka - pojechał ładnie.

A Kimi to chyba gdzieś tam skitrał jakiś dodatkowy silniczek elektryczny w aucie, bo końcówkę pojechał mega szybko.

No i ALO 11 miejsce, więc postęp jest. Mam nadzieję, że w Hiszpanii wpadną tu i ówdzie dobre poprawki i stawka jeszcze bardziej się wyrówna.

Ten sezon może być ciekawy, nawet jeśli HAM będzie non-stop na przodzie, to tuż za nim może być ciekawie.

A teraz trzeba w kalendarzu odnotować relacje z Argentyny :D

Będzie lepiej niż szóste w zeszłym roku. Miejmy nadzieję.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podobało mi się. Wkurzał mnie tylko operator, co uparł się na Bottasa i Vettela.

Nico chyba pogrzebał ostatnio w majtkach i znalazł w końcu swoje jajka - pojechał ładnie.

A Kimi to chyba gdzieś tam skitrał jakiś dodatkowy silniczek elektryczny w aucie, bo końcówkę pojechał mega szybko.

No i ALO 11 miejsce, więc postęp jest. Mam nadzieję, że w Hiszpanii wpadną tu i ówdzie dobre poprawki i stawka jeszcze bardziej się wyrówna.

Ten sezon może być ciekawy, nawet jeśli HAM będzie non-stop na przodzie, to tuż za nim może być ciekawie.

A teraz trzeba w kalendarzu odnotować relacje z Argentyny :D

Będzie lepiej niż szóste w zeszłym roku. Miejmy nadzieję.

W Hiszpanii znowu będzie gorąco i znowu ferrari może być wysoko :kox: Kibicuje Kimiemu może w końcu coś wygra :kox: Rosberg już panikował kilkanaście kółek przed końcem wiedział że nie wygra i że za nim jest KImi :wink: Spanikował na wydaje się bardzo prostym zakręcie po prostej startowej. Miszczowie mercedesa zaraz katują opony jak muszę się z kimś ścigać :decayed:

Opublikowano

No i Kubika w Argentynie nie pojedzie, mimo że auto i część ekipy na miejscu :kwasny:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie z tego co mówiąn komentatorzy bedziemy mieli audi w f1 :banan: Ponoć już nawet maja po cichu zbudowany silnik :kox: Bedzie ostro :kox:

jak sie podobało monaco? Dawno takiej akcji nie było z utratą wygranej :decayed: Według mnie Ricciardo powinien dostać 5sek jak Alonso za uderzenie w Raikkonena

Opublikowano

postawa Hammiltona- bezbłędna, można nawet wysnuć jakąś teorię spisku...bo Rosberg, to miejscowy przecież.... :lol1:

Opublikowano

postawa Hammiltona- bezbłędna, można nawet wysnuć jakąś teorię spisku...bo Rosberg, to miejscowy przecież.... :lol1:

:grin: Tam co drugi kierowca F1 to miejscowy :wink: Podatki zostają w kieszeni :kox: Verstappen ładnie się sam ostudził :decayed:

Opublikowano

am co drugi kierowca F1 to miejscowy
w sumie to masz rację :grin:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jules Bianchi nie zyje

Opublikowano

Właśnie widziałem w wiadomościach, szkoda chłopaka

Opublikowano

po takich obrażeniach- małe szanse były i tak na powrót do zdrowia...chyba lepiej, że tak się stało, dla rodziny i jego samego- kolejna ofiara F1.... dołączył do Senny i innych...teraz się ścigają w lepszych, bo niebiańskich bolidach :wink4:

Opublikowano

Ciekawe jak naprawde wyglada sytuacja z Schumacherem...

Opublikowano

Ciekawe czy Ferrari dowiezie dublet

Opublikowano

Ciekawe czy Ferrari dowiezie dublet

Ja stawiam, ze tak :)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

I d*pa....

ps. Wg Borowczyka 69 - 48= przeszlo 30 :decayed:

Opublikowano

Ale i tak jest ok. Vettel w koncu zaczyna zarabiac sobie na szacunek.

Opublikowano

Się działo się. A mówili, że na tym torze kiepsko się wyprzedza. Fakt. Kiepsko, bo prawie każde wyprzedzanie to leciały wióry karbonowe :-)

Oby więcej takich wyścigów.

Opublikowano

no było na co popatrzeć :wink:

Opublikowano

Oj tak. Chociaż nie cały oglądałem ale ciekawie było :decayed: Szkoda bardzo Raikonena elektryka padła i koniec jazdy :kwasny: Tak to by dowieźli na bank dublet. na tych pierwszych zakrętach które przestrzelił Hamilton był sam sobie winien ,Rosberg jechał przed nim linią wyścigową. Co się stało że hamilton spadł z 4 miejsca? bo to przegapiłem. Maldonado z Perezem :decayed:

Opublikowano

Co się stało że hamilton spadł z 4 miejsca?
nie pamiętam, ale chyba kara i przejazd przez aleje serwisową, za kolizję