truckmaniac Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Za to Heidfeld jedzie zalany jak cysterna. Najcięższy z stawki.
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Panowie, to gdzie w necie mogę jutro wyścig oglądnąć ? bo polsatu nie mam niestety...
endriuu Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Panowie, to gdzie w necie mogę jutro wyścig oglądnąć ? bo polsatu nie mam niestety... do odbioru Polsatu wystarczy zwykla antena pokojowa. RTCN Kraków / Chorągwica ma dobrą moc emisyjną na Polsat - 200 kW. http://pl.wikipedia.org/wiki/RTCN_Chorągwica
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 próbowałem na pokojówce, lipa jak cholera, śnieg jak w grudniu na kasprowym....
endriuu Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 no wiec najlepszym rozwiazaniem bedzie taka antena: http://allegro.pl/item595963169_antena_siatkowa_ze_wzmacniaczem_mc_9102b_od_ss.html tu bedzie obraz jak żyleta
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 próbowałem na pokojówce, lipa jak cholera, śnieg jak w grudniu na kasprowym.... mieszkasz na ostatnim piętrze w bardzo wysokim budynku , masz balkon i nie potrafisz sobie sierotko poradzić z taką błachostką?
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 próbowałem na pokojówce, lipa jak cholera, śnieg jak w grudniu na kasprowym.... mieszkasz na ostatnim piętrze w bardzo wysokim budynku , masz balkon i nie potrafisz sobie sierotko poradzić z taką błachostką? nie bedę kupował anteny, wiercił dziury, żeby pare wyścigów oglądnąć :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 próbowałem na pokojówce, lipa jak cholera, śnieg jak w grudniu na kasprowym.... mieszkasz na ostatnim piętrze w bardzo wysokim budynku , masz balkon i nie potrafisz sobie sierotko poradzić z taką błachostką? nie bedę kupował anteny, wiercił dziury, żeby pare wyścigów oglądnąć :gwizdanie: możesz sobie okno otworzyć na 2 godziny... no ale trzeba chcieć
Hugo Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Panowie, to gdzie w necie mogę jutro wyścig oglądnąć ? bo polsatu nie mam niestety... Ja też nie mam i oglądam na RTL na żywo
Daimos Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jest szansa na deszcz http://f1.sport.pl/Artykul.82+M54fc258a403.0.html
GRazny Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jest szansa na deszcz http://f1.sport.pl/Artykul.82+M54fc258a403.0.html KERS sie nie przyda... ale podwójny dyfuzor bardzo...
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 boniu mam nadzieję że nic nie przeszkodzi Robertowi w dzisiajszym mam nadzieję zwycięskim wyścigu ....
GRazny Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no ja jestem niestety realistą... ale szczęście może mieć...
truckmaniac Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 KERS sie nie przyda... ale podwójny dyfuzor bardzo... Podwójny dyfuzor ponownie oprotestowany przez Theissena.Na szczęście już 14 kwietnia wszystko się rozstrzygnie. no ja jestem niestety realistą... ale szczęście może mieć... Również staram się być..Zobaczymy jak będzie. Deszcz może Robertowi pomóc, ale na pewno będzie miał przeciwnika w postaci długich prostych. Jak to mówią starzy górale: Pażiwiom - uwidim
GRazny Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 nie jestem ekspertem od prawa F1 ale skoro wszyscy piszą/mówią że sprawa przegrana to w połowie sezonu pewnie wszyscy będą z nimi jeździć... chyba że FIA wszystkich zaskoczy...
truckmaniac Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 nie jestem ekspertem od prawa F1 ale skoro wszyscy piszą/mówią że sprawa przegrana to w połowie sezonu pewnie wszyscy będą z nimi jeździć... chyba że FIA wszystkich zaskoczy... Ja również ekspertem nie jestem i ten scenariusz jest prawdopodobny. Z drugiej strony, jakby sprawa była taka prosta, to już dawno by jej nie było
Rekomendowane odpowiedzi