Gość angry Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 chyba nie oglądałeś treningu tego co ja może z poprzedniego wyścigu
Borisem Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Ale to tylko trening, zobaczymy co pokaże o 14 .Myślę że 3 linia jest realna.
Daimos Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 A mnie strasznie wkurza zachowawcza jazda Kubicy...Nic nie ma do stracenia,a ryzykuje malo... bardzo dba o opony
Kimi Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 A mnie strasznie wkurza zachowawcza jazda Kubicy...Nic nie ma do stracenia,a ryzykuje malo... bardzo dba o opony W przeciwieństwie np. do Hamiltonka, który jest chyba "miszczem" w ich tyraniu
Bieniek Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Szkoda,ze stracil po Gp australii jak sie zderzyl z Vet ten blysk walczaka.Ham walczy o kazda pozycje i to mi sie podoba.Wiadomo,ze nie da sie polaczy mega agresywnej jazdy z oszczedzaniem opon.Da sie napewno to jakos wyposrodkowac.Mysle,ze Robert za bardzo w strone oszczedzania poszedl...
Kimi Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Szkoda,ze stracil po Gp australii jak sie zderzyl z Vet ten blysk walczaka.Ham walczy o kazda pozycje i to mi sie podoba.Wiadomo,ze nie da sie polaczy mega agresywnej jazdy z oszczedzaniem opon.Da sie napewno to jakos wyposrodkowac.Mysle,ze Robert za bardzo w strone oszczedzania poszedl... A jak tak teraz sobie patrzę na wyniki Hamiltona na treningach, to się zastanawiam, czy Lewis nie chce wykorzystać jednak tgo cienia szansy, który mu pozostał, by zdobyc tytuł mistrzowski. Kto wie, co się wydarzy dziś na Q2 / Q3 i jutro na starcie. Pamiętam doskonale, co zrobił Raikkonen 3 lata temu, więc nie przekreślałbym jego szans. Nikłych, bo nikłych, ale jednak.
kubson Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Haha Petrov jaki fighter Ma sie czym chwalić :>
kubson Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Cineksik Abu Zhabi nie leży Renault i tyle ;] Byłem prawie pewien że nie przejdzie do Q3[br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 14:45_________________________________________________Lepsze miejsce 11 lub 10, 9
RS Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 :blink: :blink: :blink: pewno nie chce zaszkodzic Alonso...
kubson Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Prosze Was on ma obroty skręcone to 16k gdyby nie to, to P1 gwarantowane
Carlos* Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 samochód gwizda tylko kierowca pi..a
Daimos Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 I w końcu przyszłość Renault się wyjaśniła: http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=19193 :oklaski: Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich którzy kibicują Alonso w zdobyciu tytułu
Rekomendowane odpowiedzi