kubson Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Znowu Vetel PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Wypowiedź Vetela po piątku „Czułem się w bolidzie nieco lepiej, ale nie jest tak jak w ubiegłym roku – wygląda na to, że McLaren i Ferrari są szybkie. Myślę, że musimy się poprawić jeśli chcemy znaleźć się na czele. Nie jestem pewien czy KERS i DRS odegrają podczas tego weekendu tak ważną rolę, ale wydaje mi się, że nowe opony będą ważnym czynnikiem. Właśnie wysiadłem z bolidu, więc nie wiem co zrobili inni – myślę, że właśnie opony będą w naszym przypadku najważniejsze – nie tylko pod względem jednego okrążenia, ale również pod kątem całego przejazdu. Nie będzie łatwo. Bandaż na mojej ręce? To drobnostka, ale wiecie jak to jest z facetami – lubimy robić z tego powodu zamieszanie!”. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kuba liderem!!! :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kuba liderem!!! :good: Piękne zwycięstwo :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kuba liderem!!! :good: Piękne zwycięstwo :good: k**wa zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kuba liderem!!! :good: Piękne zwycięstwo :good: ku*** zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kuba liderem!!! :good: Piękne zwycięstwo :good: ku*** zapomniałem Zaczynamy niebawem prawdziwe ściganko Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 vetel naciskany popełnił błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Dziala Wam Polsat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Dziala Wam Polsat? mi nie :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 15:14_________________________________________________ma ktoś linka do tej darmowej tv ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kur.wa mi też wysiadł polsat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 no to za***iście, tam się tną, a ja mam czarny ekran fatal error [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 15:17_________________________________________________ łapać chłopaki http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Już działa ale Hamilton wyprzedził Vettela i nie widziałem tej akcji ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 teraz widać jakim burakiem jest Vettel naciskany nie potrafi walczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 VET sie poslizgnal i HAM go luzem lyknal. MacLareny z przodu- to mi sie podoba- mam nadzieje ze tak będzie na ostatnim okrazeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Mi z 10 sekund nie działał Polsat HD, na szczęście nic wtedy się wielkiego nie działo. Hamilton odjechał Buttonowi ponad 9s Niech blokują Vetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 No to typujemy? 1-HAM 2-BUT 3-ALO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 ale Renówka sie zjarała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Renault wybuchł, aż eksplozja trafiła w nogę gościa z pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi