Kimi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kimi I tak i nie Kierowcy F1 cenieni sa za to "cos" Prosty przyklad - Kobayashi Niby punktow nie zdobywa, gdzies tam zawsze w cieniu, ale potrafi blysnac Na tym polega widowiskowosc tego sportu A Heidfeld jezdzi, jezdzi, jezdzi i nic z tego nie wynika A jesli idziemy tropem formy w teamie BMW Sauber, to dzis Heidfeld powinien byc w dziesiatce najlepszych kierowcow, no - przynajmniej za kazdym razem kwalifikowac sie do Q3 Moim zdaniem raczej nic juz z chlopaka nie bedzie W jednym jest dobry, w wyskakiwaniu z bolidu Trudno się z Tobą nie zgodzić. Przypuszczam, że na jego słabe wyniki wpływa też fakt jeżdżenia w niezbyt radzącym sobie w tym sezonie teamie i partner, który radzi sobie jeszcze gorzej niż team. To nie motywuje zbytnio. Z drugiej strony, kierownictwo Renault wie chyba lepiej, co robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kimi I tak i nie Kierowcy F1 cenieni sa za to "cos" Prosty przyklad - Kobayashi Niby punktow nie zdobywa, gdzies tam zawsze w cieniu, ale potrafi blysnac Na tym polega widowiskowosc tego sportu A Heidfeld jezdzi, jezdzi, jezdzi i nic z tego nie wynika A jesli idziemy tropem formy w teamie BMW Sauber, to dzis Heidfeld powinien byc w dziesiatce najlepszych kierowcow, no - przynajmniej za kazdym razem kwalifikowac sie do Q3 Moim zdaniem raczej nic juz z chlopaka nie bedzie W jednym jest dobry, w wyskakiwaniu z bolidu Trudno się z Tobą nie zgodzić. Przypuszczam, że na jego słabe wyniki wpływa też fakt jeżdżenia w niezbyt radzącym sobie w tym sezonie teamie i partner, który radzi sobie jeszcze gorzej niż team. To nie motywuje zbytnio. Z drugiej strony, kierownictwo Renault wie chyba lepiej, co robi. No wlasnie Oni wiedza, co robia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wiedzą co robią, ponieważ za Senną pójdzie kasa od sponsorów, a Heidfeld'owi muszą płacić pensje. W dodatku rozwój bolidu stoi od dobrych paru wyścigów z braku kasy, więc po co lepszy kierowca na obecną chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Kimi I tak i nie Kierowcy F1 cenieni sa za to "cos" Prosty przyklad - Kobayashi Niby punktow nie zdobywa, gdzies tam zawsze w cieniu, ale potrafi blysnac Na tym polega widowiskowosc tego sportu A Heidfeld jezdzi, jezdzi, jezdzi i nic z tego nie wynika Dokładnie to samo myślę. Zawsze uważałem Nicka za dobrego rzemieślnika, ale nic poza tym. Samo bycie dobrym pozwoli kierowcy na pokazanie się w F1, ale jak już tam jesteś, to dobry znaczy przeciętny i o ile ponad tą przeciętność się nie wybijesz, to nic w F1 nie ugrasz. Wmojej ocenie bardzo słuszna decyzje szefostwa teamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 trwa 1 trening http://www.drhtv.com.pl/transmisja-4202.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 za***isty jest ten tor, wkuurwiony jestem że nie ma go w GT5 Deszcze zaczął padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Senna dzwonka zaliczył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Qrde, patrzę na Live Timmingu na 2. trening i stary Szumi rządzi :shocked: [br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 14:38_________________________________________________I Rosberg, się Merce rozjeździły, no :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 jaaaa pitolę,ale wody mają-zawody kajakarskie tam można przeprowadzać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 nie ma tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 nie ma tragedii wodę nawet w środku mają.... tragedii nie ma,dopuki nie będzie się przelewać z kałuż do wnętra bolidu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 a jakie są prognozy na wyścig? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekm Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Cholera, zapomniałem, że już mają po urlopie Normalnie bym przegapił zawody . Nikt jeździ w końcu czy Senna go zastąpił definitywnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nikt jeździ w końcu czy Senna go zastąpił definitywnie poleciał-widziałem Sennę w bolidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekm Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nikt jeździ w końcu czy Senna go zastąpił definitywnie poleciał-widziałem Sennę w bolidzie To zobaczymy co "młody" zademonstruje na tej wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 To zobaczymy co "młody" zademonstruje na tej wodzie no jak Shummi-to chyba nie pojedzie... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Myślę, że to już definitywnie koniec kariery Nikosia w F1. Miał dobrą fuchę testera w Pirelli, to mógł się jej trzymać. Tam mógł jeździć jeszcze dobrych kilka lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Pany polecam się zarejestrować http://www.formula1.com[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 11:32_________________________________________________ Nikt jeździ w końcu czy Senna go zastąpił definitywnie poleciał-widziałem Sennę w bolidzie To zobaczymy co "młody" zademonstruje na tej wodzie wczoraj już pokazał [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 11:32_________________________________________________ Myślę, że to już definitywnie koniec kariery Nikosia w F1. Miał dobrą fuchę testera w Pirelli, to mógł się jej trzymać. Tam mógł jeździć jeszcze dobrych kilka lat... zachłanny NIEMIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Myślę, że to już definitywnie koniec kariery Nikosia w F1. Miał dobrą fuchę testera w Pirelli, to mógł się jej trzymać. Tam mógł jeździć jeszcze dobrych kilka lat... zachłanny NIEMIEC Za to w gronie znajomych się teraz chwali, że wygryzł Kubicę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Myślę, że to już definitywnie koniec kariery Nikosia w F1. Miał dobrą fuchę testera w Pirelli, to mógł się jej trzymać. Tam mógł jeździć jeszcze dobrych kilka lat... zachłanny NIEMIEC Za to w gronie znajomych się teraz chwali, że wygryzł Kubicę :polew: zawistny niemiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi