painter007 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam serdecznie, Nie wiem czy wybrałem dobry dział, najwyżej proszę o poprawienie. Dziś rano w garażu zorientowałem się że patrząc z przodu na maskę samochodu z pod spodu po lewej stronie wydobywa się płyn koloru niebieskiego. Ciężko jest mi go zweryfikować, ponieważ nie wiem czy po tej stronie może być płyn do spryskiwaczy? wyleciało go naprawdę sporo i ciągle kapie. Po odpaleniu samochodu nic nie wyświetla, żadnych błędów, uzupełnień płynu. Nie włączałem klimatyzacji, ponieważ boję się, że sprężarka się zatrze w przypadku braku płynu...
deafca Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zbiorniczek spryskiwaczy jest po stronie kierowcy w błotniku .Odkręcasz koło ,zdejmujesz filc z nadkola i po prawej stronie masz zbiorniczek .
Hadzi78 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Witam serdecznie, Nie wiem czy wybrałem dobry dział, najwyżej proszę o poprawienie. Dziś rano w garażu zorientowałem się że patrząc z przodu na maskę samochodu z pod spodu po lewej stronie wydobywa się płyn koloru niebieskiego. Ciężko jest mi go zweryfikować, ponieważ nie wiem czy po tej stronie może być płyn do spryskiwaczy? wyleciało go naprawdę sporo i ciągle kapie. Po odpaleniu samochodu nic nie wyświetla, żadnych błędów, uzupełnień płynu. Nie włączałem klimatyzacji, ponieważ boję się, że sprężarka się zatrze w przypadku braku płynu... A masz spryskiwacze reflektorów? Jeśli tak to obstawiam sprysk prawej lampy- najprawdopodobniej do wymiany- tam raczej się nic nie naprawi- przerabiałem to w B6.
Rekomendowane odpowiedzi