mr_jaru Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam.Mam prosbe ktory subwoofer polecacie ten http://moto.allegro.pl/item165479295_subbufer_audi_a6_combi_po_98roku.html czy ten http://moto.allegro.pl/item165588642_subbufer_nokia_audi_a4_mod_98_combi.html Jeszcze jedno ma ktos z was moze opis przewodow wychodzacych do wtyczk bo nie mam połozonej instalacji pod subwoofer. Pozdrawiam
jay_zzA4 Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 No hmmm jak dla mnie to zaden jakos nie jestem zwolennikiem seryjnego naglosnienia jezeli chodzi o subwoofery. Slyszalem juz jak gra pare seryjnych subwooferow i tylko jeden powiedzmy spelnilby moje oczekiwania a bylo to w BMW 745i z 2003 r ale na takie auto to mnie nie stac a wogole wole Audi Ja osobiscie lubie jak slysze ze ten subwoofer w bagazniku gra, a te seryjne daja tylko takie hmm lekkie dopelnienie basu. Ale czego mozna sie spodziewac po glosniku 16 cm ?? bo taki chyba jest w tych subwooferach do ktorych jest link ;> Jezeli tak bardzo chcesz miec orginalny to wydaje mi sie ze ten 1 bedzie lepszy.
mr_jaru Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Opublikowano 11 Lutego 2007 no dobrze a co z podłączeniem jeżeli nie mam orginalnej instalacji? moze posiada ktoś schemat podłączenia tych subwooferów?
wit.s Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Analfabeta ! Nie, no Kolego. Nie wystarczy tylko, że zwrócisz komuś uwagę - przynajmniej spróbuj zrobić to z trochę większą klasą. No chyba, że chciałeś kogoś obrazić.
wustyle Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 no tak nie ladnie trochu rzeczywiscie... staz na forum krotki i tak z grubej rury do nowicjusza nieladnie...
wit.s Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 No, dobra. Koniec OT. Szczególnie czekamy na głosy tych osób, które montowały firmowy (lub również niefirmowe) suby. Sam jestem zainteresowany
wustyle Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 a wlasnie jak to jest w przypadku audi concert BOSE? tam jest gdzies schowany sub? bo to chyba niezmozliwe zeby same glosniki dawaly tyle dolu...
a4avant Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 A czy da sie jakos sterowac sila fabrycznego subwoofera w b6 avant z navi? Mialem wczesniej Alfe 147 z BOSE i tam wszytsko pieknie gralo a tu juz nie tak pieknie:)
Rekomendowane odpowiedzi