DaveDaveDave Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam, zastanawiam się nad przekładką silnika w A4b5 FL 2001 rok. Jednak głowie się jak wygląda sprawa pompy paliwa w baku, jakie są różnice całego układu zasilania jeżeli już mowa o zbiorniku. I oczywiście pytanie, czy posiada ktoś linki do opisanych już przekładek tego typu.
rafal9119 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 opłaca ci sie pakować te 1.8 T? Nie lepiej nadal zostać przy dieslu
DaveDaveDave Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 z diesla nie wyciągnę już więcej, a wsadzając 1.8t wyciągnę więcej.
tomasl91 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 0i jak przekłada diesela na benzynę ?
mapper Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 z diesla nie wyciągnę już więcej, a wsadzając 1.8t wyciągnę więcej. To ile masz tych koni ?
lukasz51237 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Kiedyś znajomy wstawił do Passata B2 z oryginalnym silnikiem 1.6 benzyna silnik diesla 1.6 D. Niby wszystko ok, proste auto jak budowa cepa, ale z czasem wychodziły przeróżne wałki, od problemów z grzaniem świec, rozrusznikiem, instalacją po samo tankowanie. Na moje oko to lepiej sprzedać jedno a kupić drugie, nie mówię, że się nie da, ale w takim samochodzie zawsze będzie coś nie tak i do poprawy.
DaveDaveDave Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 z diesla nie wyciągnę już więcej, a wsadzając 1.8t wyciągnę więcej. To ile masz tych koni ? pod 200 a dalej to pożegnam się z dołem w swojej 115. A za grosz nie chce się pakować dalej w kopcyrura. Chciałem wybadać temat, jednak nikt się w to sensownie nie bawił, przynajmniej nie opisywał.
Rekomendowane odpowiedzi