sebidi Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Opublikowano 20 Maja 2016 Dzięki za link na alle parę złotych kosztuje za te sianko musi robić robotę na lakierze Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Operacja "sufit z lifta zakończona powodzeniem wszystko skompletowane i na miejscu łącznie z uszczelkami drzwi:-D Na dniach wraca lato :-p Audi dostała na zajaca ładniejszy 3 stop bo ten ori jakoś mnie nie przekonywał Ten też w sumie jest ori ale pochodzi z a8 d3 ☺ Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Wjechało lato Tak się porobiło że doszła młodsza siostra 1.9tdi afn także zaczniemy zabawę od nowa :-D Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
radimm Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 Tak się porobiło że doszła młodsza siostra 1.9tdi afn także zaczniemy zabawę od nowa :-D Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka zacząłbym od razu od pakietu startowego -> turbo wtryski pompa fmic remap
sebidi Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 Hehe że spokojem najpierw detailing później moce silnik zdrowy więc nie ominie go to :-D Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Także oficjalnie srebrna pojechała do nowego właściciela Temat można zamknąć oto jej nastepczyni już po paru ulepszenia
enczu Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Jakie rejony Poznania ujeżdżasz? Może teraz większą siostrę kiedyś namierzę
sebidi Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Stare Miasto, Swarzędz i komorniki to często i gęsto Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
enczu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Hmm, ja Piątkowo, więc możliwe, że gdzieś uda się styknąć kiedyś, zgadać zawsze się można jak będę na miejscu, aktualnie tylko weekendy Ciekaw jestem jakby moja wypadła przy serii
sebidi Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Hmm, ja Piątkowo, więc możliwe, że gdzieś uda się styknąć kiedyś, zgadać zawsze się można jak będę na miejscu, aktualnie tylko weekendy Ciekaw jestem jakby moja wypadła przy serii Spoko ja weekendy luźne więc można się spiknąc
enczu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 To w kontakcie, zgadamy się. W ten weekend odpadam bo bede w Poznaniu bez auta bo potrzebny bedzie szofer po piatku ale zgadamy sie na obczajke nowego nabytku
sebidi Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 czemu tym razem avant ? W sedana nic nie idzie zapakować pozatym avant zawsze mi się podobał no a diesel bo ja je uwielbiam można dlubac a srebrna z tym silnikiem od kosiarki to była odskocznia [emoji13] Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi