Skyliner89 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Witam.Gdzie na Allegro można kupić oryginalne wkłady Gillette Fusion?Pozdrawiam Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Skyliner89
sQbaniutki Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Tutaj:http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=+Gillette+Fusion&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-af-dyn-v2-uni-1-3-0118
cabanmat Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Może jest autoryzowany sklep w strefie marek??
Skyliner89 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Tutaj:http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=+Gillette+Fusion&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-af-dyn-v2-uni-1-3-0118 Bardziej mi chodziło o zaufanego sprzedawcę. Może ktoś już kupował i jest zadowolony. Tego jest multum. Prawie każdy sprzedawca piszę, że jego towar jest oryginalny, a pisać sobie można...
marjon Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 nieraz kupowałem ostrza tu na forum od kolegi exik czy jakos tak i zawsze były naprawde w porzadku. znajdz go i zapytaj, moze cos ma akurat
Yuri22 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ja bym na Allegro nie ryzykował, chyba że od jakiegoś na prawdę rzetelnego i potwierdzonego sprzedawcy. Te podróby to jest masakra. Wolałbym się łyżką do herbaty golić niż tym czymś.
KarolASO Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Uważaj na takie zakupy! Wyglądają jak oryginał ale już niestety nie tak golą :/ Mój dobry kolega handlował takim czymś na allegro. Specjalnie czasami podnosił cenę bo jak mówił " ludzie widzą nie najtańsze to myślą że to oryginał" a w rzeczywistości był to szajs identycznie wyglądający. Kiedyś sam się nadziałem. Teraz wolę dołożyć parę groszy i kupić normalnie w sklepie.
Skyliner89 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Byłem wczoraj w Rossmanie u siebie w mieście i nie mieli wkładów do Gillette Fusion... Pewnie będę musiał się wybrać do Krakowa...
YATES Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 W Rosmanie za dwa wkłady krzyczą 45zł
Rekomendowane odpowiedzi