Pawel00S4 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Czy ktos z was stosował jakis ceramizer do naszego silnika ?? Jezeli tak to jaki ?? I czy byly odczuwalne efekty ?? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
mariusz-jagi Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ja w swojej eSce zastosowałem ceramizer do silnika, skrzyni biegów, tylny dyferencjał, układu wspomagania. Efekty w skrzyni są zauważalne, czyli lżej biegi się zmienia. Układ wspomagania zareagował płynniejszą, miękką pracą. W silniku nie zauważyłem znaczących zmian, może jest odrobinę cichszy, ale to może autosugestia. Ceramizer bardziej zastosowałem zapobiegawczo w Audi. W poprzednich swoich samochodach stosowałam ceramizer i zawsze była pozytywna reakcja. Wysłane z taptalk
dżejki Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Powiedz mi do układu wspomagania ile wlales ceramizera? wyslane przy pomocy zdartego nankanga
mariusz-jagi Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jedną dawkę Wysłane z taptalk
Slizu Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 A możecie podać jakigoś wartego uwagi producenta tych ceramizerów, myśle czy nie zalać swojej skrzyni i qutattro, moze zniknie ten dzwiek tego tarcia przy skreconych kołach.
dżejki Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Liqui moly cerratec wyslane przy pomocy zdartego nankanga
Rekomendowane odpowiedzi