Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przednie lampy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odlysnika regenerowac nie bede. Bo dzwonilem do Pana ktory to robi. BARDZO dobra firma duzo pozytywów zero neg. Mam ze 170 km w jedna strone bylem nawet przekonany ze tam pojade. Ale ten pan zapytal o firme lamp. Mam Valeo i powiedzial zebym tego nie robil one źle swieca i źle beda siwecic nie oplaca sie. Wiec jak myslicie jak kupie jakies zarowki za 80 zł w sklepie to bedzie lepiej ?? DOdam ze teraz mam takie. Wiec powiedzcie czy juz powinno byc troche lepiej czy nie bardzo. http://allegro.pl/zarowki-h7-12v-55w-5000k-120-xenon-effect-white-i6497107946.html?snapshot=MjAxNi0wOS0xNlQxMDo0MDowMFo7YnV5ZXI7MjAzNjY0NDk2YTY3MmY4NGFjOTcxNzIwODUzMDE5MjI2M2E2N2Q1ZDY5MWQ4MGVjNDY4ZTAwYmJhM2YzOGM3Zg==

POkaz ktos jak powinny siweciec zarowki dobre w dobrej lampie valeo . Czekam

Opublikowano

Zamiast jakies kombinacje uskuteczniac kup soczewki bihalogen jesli chcesz zostac przy zarowkach lub bixenon jesli myslisz o xenonie swiatla 5 razy tyle w nocy jak masz zdolne rece sam temat ogarniesz

1574a664ca1905b5b18fbcf208a2c44b.jpg

Ja wsadzilem akurat komplet soczewek z a6 c6 bixenon

Opublikowano

Napisalem na pw

Opublikowano

Światełka kozak powyżej :D

Opublikowano

Tez by mi sie zdaly takie. Ale sam z tym nie podolam i nie chce sie brac zeby popsuć. ALbo bym kupil jakies ladne lampy nie drogo