rzychu Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Tylko w tym problemu że nie mam tej niebieskiej kostki. Jest tylko zieolna.. a obok niej jest miejsce wolne...
greg2505 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 35 minut temu, rzychu napisał: Tylko w tym problemu że nie mam tej niebieskiej kostki. Jest tylko zieolna.. a obok niej jest miejsce wolne... Musisz dokupić ,wkleiłem Ci wyżej kabel jaki Ci potrzebny,jest zakończony czarna kostka ,ale niebieska to ori ,zamienniki różnie czarne ,białe i wciskasz ją w wolne miejsce obok zielonej
rzychu Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Mam ten kabel. Już wszystko podłączałem tylko to nie działa zero reakcji i nwm co dalej robić czy to pod kompa podłączyć czy jakieś kodowanie
rzychu Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Tak wygląda ten kabel AUX podłączony..
greg2505 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) 36 minut temu, rzychu napisał: Tak wygląda ten kabel AUX podłączony.. Jak przyciskiem cd nie przełącza na aux to musisz kodowanie zrobić,tak jest w concert III 0?x0xxx: Options 3 +1 = Analog Input (AUX) +2 = Multifunction Steering Wheel +4 = Telephone 0x?0xxx: Options 2 +1 = Digital Sound System +2 = CD-Changer +4 = Satellite Radio 0xx0?xx: Options 1 +1 = Leather Interior +2 = Diesel Engine 0xx0x?x: Sound System Correction 0 = Sound System (No passive Speakers/No Correction) 1 = Sedan/Coupé with passive Speakers 2 = Wagon/Avant with passive Speakers 3 = Cabriolet/Roadster with passive Speakers 0xx0xx?: Country 1 = Europe 2 = North America 4 = Japan Edytowane 1 Stycznia 2020 przez greg2505
greg2505 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 9 minut temu, rzychu napisał: A jak się robi te kodowanie ? Kompa musisz mieć do auta
rzychu Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Dzięki bardzo za pomoc . Wszystko działa
greg2505 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 3 godziny temu, rzychu napisał: Dzięki bardzo za pomoc . Wszystko działa Musiałeś kodawać ,czy wystarczyło przełączyć
komzuald Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) juz ogarniete. Edytowane 12 Stycznia 2020 przez komzuald sam do tego doszedlem ;)
Pierekk Opublikowano 31 Stycznia 2020 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Panowie , wpięcie kostki w ear, eal, eag ogarnąłem , które piny wykorzystać do podłączenia bluetooth -chodzi o zasilanie , sprawdzałem +UB ale on jest stały , nie mogę znaleźć plusa po stacyjce. Pomozcie proszę. Radio bns 5.0 ze zmieniarka + tel i zestaw głośnomówiący.
Rekomendowane odpowiedzi