MAGIC87 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 ładne koło 10 lat pięknie, ja swoim też już 7 lat się bujam mam to samo, i nie mam zamiaru zmieniac. no chyba ze B8 albo A5
gawel1999 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) dzisiejsze zmiany.tylko na mój gust trochę słabo świeci ta dioda z ori a6 c5 hmmm [/url] pod palcami jest ok, ale tak to delikatnie tylko widać. przyszedł ręczny i już założony We wtorek zakładanie klimatronika...oby dobrze poszło i po założeniu parę fotek.Klimka działa i ziębi nie wiem kurcze tylko pod którym pinem jest podświetlenie przycisków klimatronika. wie ktoś może? Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez gawel1999
Bułek97 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zacnie Kolego możesz mi wyjawić tajemnice kosztu montażu klimatyzacji? Planuję taki mod u siebie
gawel1999 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Zacnie Kolego możesz mi wyjawić tajemnice kosztu montażu klimatyzacji? Planuję taki mod u siebie nieopłacalne zależy czy robisz sam. Jak u mechaniora to wyjdzie około 1500-2000 ta sądzę.Ja na przykład kupiłem parę rzeczy nowych( chłodnica wody,osuszacz, rolka napinacza) cos tam jeszcze by się znalazło:) a tu różnica między 15 a 17 Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez gawel1999
Bułek97 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Mam okazję kupić całą klime wraz z konsolą i wiązką za 300 zł. Wiadomo że kilka rzeczy trzeba kopuć nowych Rozumiem że 1500 to sama robocizna?
gawel1999 Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Mam okazję kupić całą klime wraz z konsolą i wiązką za 300 zł. Wiadomo że kilka rzeczy trzeba kopuć nowych Rozumiem że 1500 to sama robocizna? nie,za wszystko z nabiciem Na razie zamontowałem springi eibach -30. mi się podoba.Dystans 17 mm wszystko fajnie się mieści.Tak z w ogóle to jedną miałem pęknięta na pierwszym zwoju od dołu, nawet nie było widać.Tak przy okazji Założyłem 4 nowe amory sachs, od razu czuć różnice bo tamte to był już szmelc. Dziś przymiarki rns-a jak na razie siedzi.Na tą chwile na razie tak zostanie.mam parę pomysłów na ramkę.Zobaczę co wyjdzie. dziś nowe końcówki Edytowane 14 Maja 2016 przez gawel1999
j4s2c2vr Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Zacnie Kolego możesz mi wyjawić tajemnice kosztu montażu klimatyzacji? Planuję taki mod u siebie nieopłacalne zależy czy robisz sam. Jak u mechaniora to wyjdzie około 1500-2000 ta sądzę.Ja na przykład kupiłem parę rzeczy nowych( chłodnica wody,osuszacz, rolka napinacza) cos tam jeszcze by się znalazło:) a tu różnica między 15 a 17 Przy tym wzorze różnica nieduża moim zdaniem Nie chciałeś zmienić? Edytowane 24 Maja 2016 przez j4s2c2vr
gawel1999 Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Zacnie Kolego możesz mi wyjawić tajemnice kosztu montażu klimatyzacji? Planuję taki mod u siebie nieopłacalne zależy czy robisz sam. Jak u mechaniora to wyjdzie około 1500-2000 ta sądzę.Ja na przykład kupiłem parę rzeczy nowych( chłodnica wody,osuszacz, rolka napinacza) cos tam jeszcze by się znalazło:) a tu różnica między 15 a 17 Przy tym wzorze różnica nieduża moim zdaniem Nie chciałeś zmienić? może na zdjęciach nie widać takiej różnicy.Ale na żywo uwierz że jest. A ten wzór bardzo mi się podoba dlatego takie mam. Patrzałem różne,ale ten najbardziej mi odpowiada.Może z czasem coś zmienię Z nudów założyłem rns-a Edytowane 11 Września 2016 przez gawel1999
enczu Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Co to za dziwne drewno pod rnsem? Co do modu - graty, zupełnie co innego teraz ale to pseudo drewno wywal czym prędzej..
gawel1999 Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Co to za dziwne drewno pod rnsem? Co do modu - graty, zupełnie co innego teraz ale to pseudo drewno wywal czym prędzej.. to nie jest pseudo drewno tylko drewno miałem uszkodzony kawałek listwy drzwiowej więc z niego dorobiłem ten kawałek.to te same co listwa dekoracyjna górna.Wszystkie te części są z drewna a mi się tak podoba.Na żywo lepiej wygląda. a to z tej uszkodzonej listwy wyciąłem dodam i innej perspektywy zdjecia jak zrobie i dorobię ta listewkę z ciemnego drewna, zobaczę jak będzie wyglądać Edytowane 17 Września 2016 przez gawel1999
enczu Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Tobie ma sie podobac, Twoje auto Moim zdaniem po prostu nie pasuje chocby z tego wzgledu ze ma inny odcien
gawel1999 Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 Tobie ma sie podobac, Twoje auto Moim zdaniem po prostu nie pasuje chocby z tego wzgledu ze ma inny odcien tak jest mi sie podoba .może byś zmienił zdanie jakbyś zobaczył na żywo całość zrobie fotki bardziej obszerne wnętrza jutro.
sebidi Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) W poprzedniej a4 tez zakladalem rns-d tez byl przedlift ale jednak wpakowalem cala konsole liftowa bo nie widzialo mi sie i nie widzi dalej polaczenie rns-d z tym designem konsoli rodem z audi 80 oczywiscie sa gusta i gusciki.Wcale nie potrzeba zestawu 2din za 400-500 mozna to po taniosci ogarnac za przysłowiowe śrubki Edytowane 12 Września 2016 przez sebidi
Rekomendowane odpowiedzi