RumJanek Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Siemka Jak w temacie, będę potrzebował dużego Vana lub plandeki do przeprowadzenia całego furniture z Kent do Szkocji. Jest ktoś tutaj, kto się tym zajmuje lub może kogoś sprawdzonego polecić? Z góry dzięki 4.2.16 Transport rozwiązany... Wysłano z GT-i9505 Edytowane 4 Lutego 2016 przez RumJanek
RumJanek Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Dzięki Wysłano z GT-i9505 Sprawa wygląda tak: Wypożyczalnie Enterprise jest najtańsza i ma najwięcej pojazdów, bus temu V4 czyli sprinter maxi long kosztuje coś £44 za dobę, mogę go oddać w innym miejscu za dodatkową opłatą co mi jest na rękę bo nie jadę później 3x tej samej trasy a raz. Całość wynosi £140 za busa, relokacje i dodatkowe ubezpieczenie, do tego dojdzie paliwo, sądzę że razem jakieś +/- £200... Co do transportu prywatnego: 'polaczki' myślą że zapłacę im £1/km a już mądrzejsi zeszli z ceny i wołają £400-500 bo od kilometrów + godziny postojowe czy wnoszenie, gdzie średnio już stawki są £1/mile czyli z 400 nie chcą zejść. Tak czy inaczej, bus zamówiony. Wysłano z GT-i9505
mojeA4 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 polaczki tez myślą, bo ze Szkocji nic nie załaduja i każdy musi wrócić jakos z powrotem w miejsce, gdzie cokolwiek bedzie w stanie załadować na to auto, mysle, ze i tak ci dużo nie liczyli. Wybrałeś i tak najlepsza opcje z możliwych. Na GB ogólnie jest taka jazda ze każdy wyjazd klient musi zapłacić za dwa promy plus podlot od rozladunku do dover, bo jak nie zapłaci to sie nie jedzie, a tu w twoim przypadku liczą na Szkocję i z powrotem niestety :/ a i tak nie ma pewności, ze cos załaduja, bo ostatnio temat plandeki jest jedna wielka masakra
RumJanek Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Od trzech tygodni cieszę się szkocką pogodą i popijam równie pyszną wodę bez kamienia. Temat do zamknięcia, dzięki Wysłano z GT-i9505 Edytowane 23 Marca 2016 przez RumJanek
Rekomendowane odpowiedzi