Szymoonk Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Gdy ruszam czy to do tylu czy do przodu widac ruchy galki golym okiem jaka moze byc przyczyna ?
Gość zdeniu Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 to norma no chyba ze bardzo mocno się rusza wtedy spr. poduszki skrzyni i silnika
KacperWKK Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 Z tego co ja się orientuję ten typ tak ma, już się do tego przyzwyczaiłem i jest nawet fajnie, na poczatku człek się dziwnie czuje ale potem jest fajowe No chyba ze coś ci jeszcze stuka i ta gałka lata jak szalona to tak jak kolega napisał poduszki pod skrzynią i silnikiem jedna może byc zerwana i wtedy za mocno lata.
sisi1977 Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 u mnie tez minimalnie widać gołym okiem ruch gałki przy ruszaniu,no i oczywiscie jak trzymam reke to czuje jak szarpie delikatnie.da sie to zauwazyc jak sie stoi w koreczku(do przodu ,stop,do przodu ,stop.....),a tak nawet o tym nie wiedziałem.w korku zawsze jest okazja na słuchanie muzyki albo słuchania silnika i szukania jakis dolegliwosci :biggrin:
Gość peter19854 Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 witam u mnie przy ruszaniu tego nie widac ale jak mam5 wcisnieta ro widac jak sie porusza jak puszcze gaz i nacisne
andi_a4 Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Działo mi sie tak podobnie - wymieniłem poduszke pod skrzynią biegów od strony kier. a była zerwana i jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi