czester Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam.Koledzy co myślicie o trasie przez Słowację,jest bliżej z mojego rejonu i może nie będzie korków.Tylko czy droga 78 przez którą należy jechać jest płatna?Z drugiej strony winieta wyjdzie trochę drożej niż bramki na A4.Proszę o jakieś sugestie.Pozdrawiam. Dzisiaj wymiana turnusu, Bukowina - Katowice niecałe 3h więc nie widzę sensu kombinować.
Mario82A4 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Też wydaję mi się ze nie ma co kombinować a koszt opłat na bramkach nie jest duży
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 A jadąc jak co roku w grupie jest większy "fan"
MAGIC87 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam.Koledzy co myślicie o trasie przez Słowację,jest bliżej z mojego rejonu i może nie będzie korków.Tylko czy droga 78 przez którą należy jechać jest płatna?Z drugiej strony winieta wyjdzie trochę drożej niż bramki na A4.Proszę o jakieś sugestie.Pozdrawiam. Dzisiaj wymiana turnusu, Bukowina - Katowice niecałe 3h więc nie widzę sensu kombinować. 2 lata temu bukowina - częstochowa 2 godziny 20 minut tyle ze było sucho A jadąc jak co roku w grupie jest większy "fan" szczególnie jak szymeniu napierniczał mi kamieniami z pod kół
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) trza było pomodzić awx'a by to on był za Tobą .... ..teraz ponoć są na to jakieś szanse bo zaczyna wolnossakiem śmigać Edytowane 14 Lutego 2016 przez Arturoo
moskal Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 trza było pomodzić awx'a by to on był za Tobą .... Ale by nic nie widział.....
heniog1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Nie ma dyskusji pojadę A4 i Zakopianką.Macie rację w grupie będzie raźniej oby tylko pogoda dopisała.
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Nie ma dyskusji pojadę A4 i Zakopianką.Macie rację w grupie będzie raźniej oby tylko pogoda dopisała. To też zależy o której jedziesz, ale takie szczegóły będą podane na tydzień przed wyjazdem
heniog1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Nie ma dyskusji pojadę A4 i Zakopianką.Macie rację w grupie będzie raźniej oby tylko pogoda dopisała. To też zależy o której jedziesz, ale takie szczegóły będą podane na tydzień przed wyjazdem Pojadę pewnie po południu ok 14 ale jest to do dogadania. Edytowane 14 Lutego 2016 przez heniog1
Grisza79 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Taaaa.... niech pada.... A jestem ciekaw kto mnie po tym śniegu będzie targał...... albo H4mm3r'a Damy radę...nie wyrezales Q?? ) Jeszcze nie Taaaa.... niech pada.... A jestem ciekaw kto mnie po tym śniegu będzie targał...... albo H4mm3r'a O to raczej nie musicie się martwić W to akurat nie wątpię, ale co będzie, jak przypadkiem ktoś będzie czekał na mnie w pokoju, a Ja będę chciał ukradkiem wyjść z mordoru, i utknę w połowie drogi....?? Łańcuchy sie założy albo zadzwonisz i "ukradkiem" Cię przemycę Będę miał to na uwadze ....
MAGIC87 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 trza było pomodzić awx'a by to on był za Tobą .... Ale by nic nie widział..... Juz rok temu było ,, Medzik zwolnij '' o zasłonie nie wspomne
A4-Tomek Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Grisza jak jedziesz w tym roku? Swoim czy z kimś? Mój gnojok jest za lichy do gonienia za wami [emoji14]
jedrekx Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 trza było pomodzić awx'a by to on był za Tobą .... Ale by nic nie widział..... Juz rok temu było ,, Medzik zwolnij '' o zasłonie nie wspomne dobrą kolumną jechaliśmy i zostawali z tyłu.. :/
moskal Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 trza było pomodzić awx'a by to on był za Tobą .... Ale by nic nie widział..... Juz rok temu było ,, Medzik zwolnij '' o zasłonie nie wspomne no własnie przez tą "zasłone" miałes zwolnić bo prawie 2 razy wypadłem z trasy nie wiedząc gdzie jechać.... Będę miał to na uwadze .... Jak na Zawisze
MAGIC87 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 trza było pomodzić awx'a by to on był za Tobą .... Ale by nic nie widział..... Juz rok temu było ,, Medzik zwolnij '' o zasłonie nie wspomne no własnie przez tą "zasłone" miałes zwolnić bo prawie 2 razy wypadłem z trasy nie wiedząc gdzie jechać.... Będę miał to na uwadze .... Jak na Zawisze o tym własnie mówie, w tym roku jak zasłużysz to moge Cie od częstochowy zabrac, przynajmniej nie bedziesz miał ryja w sadzy
boberek Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 czy będzie jakas aktualizacja kto jest zapisany ? bo nie wiem czy jestem na liście czy nie wiec nie wiem czy mam wpłącać kase czy nie
Gość harry19-19 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 czy będzie jakas aktualizacja kto jest zapisany ? bo nie wiem czy jestem na liście czy nie wiec nie wiem czy mam wpłącać kase czy nie +1 , też czekam na nową aktualizację a zostało tylko 5 dni
Rekomendowane odpowiedzi