Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zlot w Wiśle - wspólnie ustalamy harmonogram.

Jak organizować papu/żarełko/jedzonko w godzinach późnonocnych podczas impry w Hotelu (pt i sob)-kos  

1. 1. Jak organizować papu/żarełko/jedzonko w godzinach późnonocnych podczas impry w Hotelu (pt i sob)-kos

• Ciepła kolacja - opcja I (60 zeta od osoby)
    • Ciepła kolacja - opcja II (50 zeta od osoby)
      0
    • Ciepła kolacja - opcja III (40 zeta od osoby)
    • "Zimne nóżki" (czyt szwedzki stół) - (ok 25 zeta od osoby)
    • Po co organizować cokolwiek-przywiozę sobie kiełbasę i zjem ją w pokoju :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie na każdej imprezie szwedzki stół jest optymalną sprawą, no tylko są mniej lub bardziej wypaśne stoły :lol: , więc opowiadam sie za szwedzkim stołem, przecież nie jedziemy tam żreć, tylko pobawić się, przepić i przekąsić, a jak ktoś przez te dwa dni nie zje kotleta na kolację to chyba nie umrze z głodu, a jak będzie miał umrzeć to mu sie coś dowiezie :lol:

opcja z kiełbasą jest zarąbista :lol::lol::lol::cool:

i nie narzucajmy tu niczego, bo zasobnośc portwela każdego z nas jest różna i co niektórzy mogą sie głupio czuć, np. 10 opowie się za wypaśną kolacja i przegłosuje 5 skromniejszych ludków którzy beda zmuszeni wysupłać te talarki...

także stół szwedzki, a jak ktoś chce wykwintnie zjesć to uda sie do lokalu odpowiadającemu jego standardowi życia :wink:

wyprzedzę co niektórych z komentarzem typu " jak nie ma ktoś kasy to po co jedzie ?" po to żeby spotkać się z kumplami z całej Polski i miło spędzić czas :twisted:

:a4fan:

Opublikowano

WIKI........święte słowa..........i znowu widzę rocznik 78 się odezwał :biggrin:

Opublikowano
WIKI........święte słowa..........i znowu widzę rocznik 78 się odezwał :biggrin:

77 z drugiej połowy grudnia :wink:

Opublikowano

Ja mimo wszystko jestem za szwedzkim stołem.I tak jak każdy będzie robił oddzielnie zakupy dla Siebie to będzie musiał wydać troche złociszy , potem to wszystko przygotować.A tak zapłaci się i będziemy mieli wszystko gotowe , tylko siadać i balować :)

Opublikowano
A tak zapłaci się i będziemy mieli wszystko gotowe , tylko siadać i balować :)

Amen

Opublikowano
będziemy mieli wszystko gotowe , tylko siadać i balować :)
zgadzam sie bo chyba o to chodzi na takim wyjezdzie :)
Opublikowano

no i sprawę zakąsek uważam za wyjaśnioną

powtórzę się i zapytam jaka rasa krówek będzie wypasana ? bo z autopsji wiem że wypasanie wielorasowgo stada grozi, zwróceniem treści i nieudanym następnym dniem :rotfl:

tzn. zaopatrujemy sie na miejscu w lokalnym barze (co myśle trzeba uczynić) czy każdy przywozi swoje specyfiki :confused:

Opublikowano

Myślę, ze skoro udostepniają nam bar to będą się spodziewać, ze z niego będziemy korzystać :evil:

Jednocześnie od czasu do czasu pewnie trzeba będzie się pójść "przespacerować" :twisted:

Opublikowano

czyli widze że jednak propozycja szwedzkiego stołu w moim pokoju przeszła :wink:

no to super lecz co nie którzy nie zostana do niego wpuszczeni :bicz:

beda wpierniczać kielbase w swoich zakątkach :rotfl:

Opublikowano

czyli jednak jest chętny do udostępnienia pokoju i czuwania do rana - a tak się na początku pienił :lol:

Opublikowano
czyli widze że jednak propozycja szwedzkiego stołu w moim pokoju przeszła :wink:

no to super lecz co nie którzy nie zostana do niego wpuszczeni :bicz:

beda wpierniczać kielbase w swoich zakątkach :rotfl:

dobre dobre :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano
Ja mimo wszystko jestem za szwedzkim stołem.I tak jak każdy będzie robił oddzielnie zakupy dla Siebie to będzie musiał wydać troche złociszy , potem to wszystko przygotować.A tak zapłaci się i będziemy mieli wszystko gotowe , tylko siadać i balować :)

z tym to też masz Hugo swoją rację - może spróbujemy poprostu wynegocjować rozsądną cene - akceptowalną dla wszystkich bo z tym 25zł od osoby to chyba troszke przesada ( zgadamy się na priwa i zobaczymy co się da z tą ceną zrobić ).

Opublikowano

jestem ZA !!!

a swoje zapasy i tak bede mial ..... :twisted:

Opublikowano

jestem za :a4fan:

Opublikowano

a mnie jest wszystko jedno, nie muszę jeść, bo dobrze wyglądam :rotfl:

Opublikowano

jestem ZA !!!

Dokładnie tak jak piszecie 'szwedzki' to dobry pomysł ale cos tam ze sobą zabiore

Opublikowano
może spróbujemy poprostu wynegocjować rozsądną cene - akceptowalną dla wszystkich bo z tym 25zł od osoby to chyba troszke przesada ( zgadamy się na priwa i zobaczymy co się da z tą ceną zrobić ).

popieram trzeba jeszcze zadzwonić i coś wynegocjować

jestem ZA !!!

na wszelki wypadek też pewnie coś zabiore :cool:

Opublikowano

Mam dwóch ludzików , którzy zagłosowali na ostatni pkt ankiety , a nie jadą do Wisły.Czyli wychodzi na to , że zrobili to dla jaj.Idąc tym tokiem myślenia , to nie szanują naszej pracy , bo my tu staramy się wszystko ustalić.Czy myślicie jak walne im po ostrzeżeniu to dam im do myślenia ?? :evil:

Opublikowano

Hugo, wg mnie to nieładne zachowanie. Konsekwencje trzeba ponieś. Tu się j@///j nie robi.

Ja obstawiam szweda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...