Norbert91 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam, mam takie pytanie odnośnie tarcz, będę się szykował do wymiany tarcz z klockami na wiosnę, mam dosyć sporo przejrzyste felgi i pomyślałem nad tym żeby założyć tarcze nawiercane, w katalogach chyba nie ma dedykowanych nawiercanych do modelu b5 a nie chce się bawić w jakieś swapy hamulców. I pytanie do was czy spotkał się ktoś z was z takim natchnieniem bądź jak rozwiązać ten problem? Dodam jeszcze że na allegro widziałem jakieś tuningowe ale czy można im zaufać.. Ktoś mi coś podpowie> ?
Adam :) Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zimerman Sport, osobiscie mam ATE nawiercane i jestem zadowolony nowe Bosch po kilku tys km sie po wyginały....
Norbert91 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Rozumiem że są tylko do przodu ? a co z tyłem? bo tam są chyba inne ?
jacek70 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Z tyłu masz mniejsze i na tył wierconych nie będzie.
Norbert91 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 tak też myślałem a to kiczowo bd wyglądać jak z przodu bd nawiercane a z tyłu zwykłe ;(
marasekm Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) A mikoda nie robi na tył nawiercanych??? Dobrze myślałem, bo robi xD Edytowane 7 Lutego 2016 przez marasekm
Norbert91 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 A tym tarczom można zaufać ? czy to jest jakiś chinol?
marasekm Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Polska firma z Częstochowy Zakładałem bratu do Octavii II tarcze na przód i do dwóch renówek na tył i nikt nie narzeka tyle, że to były tarcze gładkie. Wejdź sobie na stronkę mikody i mają swój sklep online, to możesz od razu zobaczyć jak cenowo wyglądają nacinane. Każda tarcza u nich jest w kilku wersjach (nacinana, malowana, itp) http://www.mikoda.pl/sklep/ Od razu zaznaczam, że nie mam na celu nikogo reklamować Edytowane 7 Lutego 2016 przez marasekm
Norbert91 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 no i dziękuje Ci bardzo kolego, bardzo mi pomogłeś
marasekm Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Nie ma za co Ogólnie z tego co mi się obiło o oczy jak na forum czytałem, to ludziska polecają do tarcz z mikody klocki textara
Norbert91 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 textar tak obecnie posiadam takie i raczej przy wymianie znowu bym na takie wymieniał, a jeszcze tak po za tematem jeżeli chodzi o same zaciski to w audi nie ma jakiś takich zabudowanych jak mają np w brembo tzn wiesz o co mi chodzi? o sam wygląd
marasekm Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) No nie czaje właśnie o co chodzi Coś takiego? http://images50.fotosik.pl/1333/70646a005ab8b785med.jpg Edytowane 7 Lutego 2016 przez marasekm
marasekm Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Te akurat są z RS4. A czy były jakieś inne to nie wiem niestety
Dev Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Te akurat są z RS4.Nie chce Cie obrazac Kolego ale widze ze na ten temat to pojecie masz marne.Ani Zimmermann ani Mikoda nie robia nawiercanych tarcz, zwykle robi to EBC. Edytowane 9 Lutego 2016 przez Dev
Norbert91 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 I Mikoda też ma z czego widziałem
marasekm Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Kolega chyba katalogu mikody nie przeglądał w życiu i się wywyższa. Sam masz marne pojęcie :/
Rekomendowane odpowiedzi