Makos_9507 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Panowie, potrzebuje szybkiej odpowiedzi.. Jest sytuacja taka, że samochód stoi uszkodzony na parkingu, np po stłuczce, mniejszej lub większej, to nie istotne.. Jest obowiązek by na nim lub w jego okolicy postawić trójkąt ostrzegawczy i włączyc światła awaryjne...? Na mój rozsądny rozum nie trzeba... Ale moja dziewczyna zdaje na prawko i w pytaniach było właśnie takie pytanie... Czy w przedstawionej sytuacji należy włączyć światła awaryjne w pojeździe i oznaczyć go trójkątem ostrzegawczym i poprawka odpowiedź to TAK... A na foto oczywiście samochód po wypadku stojący na najzwyklejszym parkingu pod jakimś blokiem...
Fido Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Sporo takich idiotyzmów w tych testach. Że też nikt za to nie poszedł siedzieć. Co do twojego pytania to rozsądek podpowiada że nie trzeba nic ustawiać i włączać. Parking może być strzeżony i prywatny. Ale przedstaw z testów tą sytuację bo nie wiadomo o jaki parking chodzi. Jest tam jakieś zdjęcie ???
Makos_9507 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Opisałem tą sytuację wyżej, zdjęcia niestety nie posiadam, bo tych pytań tam teraz tyle jest, że nie sztuka by się powtarzały + to nie ja je rozwiązuję. A parking wygląda na taki najzwyklejszy, przy ulicy normalnej, ruchliwej w mieście, żadnych szczególnych znaków
szakal222 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 To bez trojkata i swiatel bo bryka nie uczyztniczy w ruchu. Drogowym,co to za pojeban,,, pytania sa
lukaszooo Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 To jest nic, ja zdajac na A mialem pytanie o max dlugosc ciagnika i dwoch przyczep ☺ Jak szedlem 3 raz na testy to powiedzialem sobie ze jak nie zdam to sobie daruje bo nie ma sensu.
szakal222 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Robia wszystko zeby utrudnic i zarobic ,kasa panie kasa
Rekomendowane odpowiedzi