Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pytanie - prawko, egzamin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, potrzebuje szybkiej odpowiedzi.. Jest sytuacja taka, że samochód stoi uszkodzony na parkingu, np po stłuczce, mniejszej lub większej, to nie istotne.. Jest obowiązek by na nim lub w jego okolicy postawić trójkąt ostrzegawczy i włączyc światła awaryjne...? Na mój rozsądny rozum nie trzeba... Ale moja dziewczyna zdaje na prawko i w pytaniach było właśnie takie pytanie... Czy w przedstawionej sytuacji należy włączyć światła awaryjne w pojeździe i oznaczyć go trójkątem ostrzegawczym i poprawka odpowiedź to TAK... A na foto oczywiście samochód po wypadku stojący na najzwyklejszym parkingu pod jakimś blokiem...

Opublikowano

Sporo takich idiotyzmów w tych testach.

Że też nikt za to nie poszedł siedzieć.

Co do twojego pytania to rozsądek podpowiada że nie trzeba nic ustawiać i włączać.

Parking może być strzeżony i prywatny.

Ale przedstaw z testów tą sytuację bo nie wiadomo o jaki parking chodzi.

Jest tam jakieś zdjęcie ???

Opublikowano

Opisałem tą sytuację wyżej, zdjęcia niestety nie posiadam, bo tych pytań tam teraz tyle jest, że nie sztuka by się powtarzały + to nie ja je rozwiązuję.

A parking wygląda na taki najzwyklejszy, przy ulicy normalnej, ruchliwej w mieście, żadnych szczególnych znaków

Opublikowano

To bez trojkata i swiatel bo bryka nie uczyztniczy w ruchu. Drogowym,co to za pojeban,,, pytania sa

Opublikowano

To jest nic, ja zdajac na A mialem pytanie o max dlugosc ciagnika i dwoch przyczep ☺

Jak szedlem 3 raz na testy to powiedzialem sobie ze jak nie zdam to sobie daruje bo nie ma sensu.

Opublikowano

Robia wszystko zeby utrudnic i zarobic ,kasa panie kasa