ZAPi Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Dzisiaj sprawdzę elma po bt czy połączy się z Yanosikiem ale na 90% jestem pewien że nie .Za dużo by chłopaki stracili. Super dziękuje bardzo, czekam na odp;)
K4rol81 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Potwierdzam, yanosik connect nie działa ze zwykłym elm bt. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Koucz Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Jest już jakaś wersja alfa do testów? ) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
brateq Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Jest już jakaś wersja alfa do testów? ) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Trochę mało ostatnio czasu, ale na chwilę obecną szukam B6 żeby móc połączyć się przez VCDS potwierdzić pewne moje przypuszczenia bez których nie ruszę dalej
Koucz Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Jeśli coś trzeba, mogę sprawdzić u siebie, tylko napisz co dokładnie. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
ZAPi Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Jest już jakaś wersja alfa do testów? ) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Trochę mało ostatnio czasu, ale na chwilę obecną szukam B6 żeby móc połączyć się przez VCDS potwierdzić pewne moje przypuszczenia bez których nie ruszę dalej Daj znać co Tobie potrzeba to sprawdzę i podeśle,
lukaszooo Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Jak coś to i ja mogę pomóc, z listy chętnych pomocników mamy do siebie najbliżej.
rafal9119 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 A jak to sie ma do diagnostyki . Da rade tym cos sprawdzic np. Logi ?
brateq Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 A jak to sie ma do diagnostyki . Da rade tym cos sprawdzic np. Logi ? W planach jest też logowanie, Jak wspomniałem wcześniej obecnie mam mało czasu, ale postaram się obszerniej opisać status prac
rafal9119 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Bo jestem ciekawy jak to dziala . czy da rade logi robic i inne rzeczy ktore mozna wyczyniac na kablu. Sam bym to kupil
Koucz Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Jest już jakaś wersja alfa do testów? ) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Trochę mało ostatnio czasu, ale na chwilę obecną szukam B6 żeby móc połączyć się przez VCDS potwierdzić pewne moje przypuszczenia bez których nie ruszę dalej Daj znać co Tobie potrzeba to sprawdzę i podeśle, Konkretnie info że skrzyni automatycznej. Temperatura oleju, kanak 4 i 7. Tapnięte z mojego Sony Z3
zen8000 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Czekam na apke do B6 Elma mam od stycznia i troqe to trochę mało Brak doładowania i temp oleju Mogło by to też być bardziej przejrzyste i w pl. Z możliwością logowania wydukane na T3
Koucz Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jakieś wieści w temacie aplikacji? Tapnięte z mojego Sony Z3
miecio7934 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 no właśnie cisza może coś ciekawego wykombinował tylko nie chce się pochwalić
brateq Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 no właśnie cisza może coś ciekawego wykombinował tylko nie chce się pochwalić Dzieje się To mój projekt poboczny więc tylko kiedy mam trochę wolnego mogę się tym zajmować.
Homiczek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 brateq - masz jakąś gotową klasę do komunikacji kwp czy tam iso 9141 czy sam piszesz ? bo kiedyś szukałem i nic nie znalazłem ciekawego. bo elm327 gada w zasadzie każdym protokołem, tylko aplikacji brak... dobra robota
rade Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kolego jeśli chcesz to mogę coś pomóc w pisaniu Powiedz co dokładnie masz za moduł, albo podrzuć linka to bym sobie zamówił bo też jestem ciekaw ile można wyciągnąć przez BT nie kupując Viakena za 200zł ... W czym piszesz tą aplikację ? Pewnie Java?
Koucz Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 no właśnie cisza może coś ciekawego wykombinował tylko nie chce się pochwalić Dzieje się To mój projekt poboczny więc tylko kiedy mam trochę wolnego mogę się tym zajmować. Rozumie, nie mniej jednak jestem ciekawy nawet wersji alfa. Tapnięte z mojego Sony Z3
brateq Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 do końca tygodnia postaram się pokazać wersje alpha
blade13 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Bedzie dzialac tez z nowym ELM w wersji WiFi? W razie czego moge pomoc troszke graficznie. Mozna by stworzyc wskazniki graficzne na wzor tych z B7 (ze wskazowkami) oraz ikonkami (dpf, temp. oleju,doladowanie itd.) Bardzo ciekawie by to moglo wygladac!
Rekomendowane odpowiedzi