Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 B7 1.9 TDI Sierotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jeszcze opony gwint i ładuj w bagażnik i czekam :D

Opublikowano

no chciało by się już w końcu może jakoś by to wyglądało ^^

Nowe felgi i opony już zawitały na aucie ;)

56ci8wup.jpgv84etoa7.jpg

w3nzcbwp.jpg

ry4hum89.jpg

kilka fotek już na ;)

Opublikowano

No ładnie ładnie :D Dzięki za felgi i dobre negocjacje :D

Opublikowano

Niech się dobrze sprawują, cieszy że dalej zostały w klubie ;-)

Opublikowano

DTMy :thumbup1: najładniejsze 18" do a4

Opublikowano

No to w końcu lepszej jakości zdjęcia niż moje :D by FroS-t

5ard7fow.jpg

f2qsqtsf.jpg

2wvkwyet.jpg

uehj2f97.jpg

Buduje się S Line :rolleyes:

endtitv3.jpg

Opublikowano

Kolor pokrywy bagażnika taki sam ?

Opublikowano

Kolor pokrywy bagażnika taki sam ?

tak ale i tak z moim pechem będzie malowane .. niestety podczas przesyłki narożniki uległy rolowaniu .. zgłosiłem już podczas odbioru paczki reklamacje zobaczymy jak będzie i jeśli uda się wygrać jakieś odszkodowanie to czy w ogóle uda się to naprawić bo ja nie znam się na blacharstwie to nie mój temat , ale jestem bardzo wkurzony bo stan jest naprawdę idealny prócz uszkodzenia podczas transportu , tak to tylko znaczki poszły by out i zakładane a tak same problemy ..

Opublikowano

Piękna fura :thumbup1: brat żony ostatnio zamawiał klapę do C6 i też przyjechała pogięta :facepalm: Kolego a jak się sprawują opony Kormorany ?:)

Opublikowano

Piękna fura :thumbup1: brat żony ostatnio zamawiał klapę do C6 i też przyjechała pogięta :facepalm: Kolego a jak się sprawują opony Kormorany ? :)

a powiedz mi robił już coś z tą klapą a jeśli tak to jak to wyszło i czy była potrzeba używania jakiś szpachli ? bo jeśli jest taka potrzeba to wole chyba czegoś takiego nie zakładać na auto , jeśli chodzi o oponki mam je od tygodnia i ciężko coś powiedzieć śmigają elegancko cena jak najbardziej dobra do jakości powiem a zdecydowałem się na nie bo 3 osoby z klubu od nas mają takie i chwalą także zakupiłem i puki co nie narzekam ;) , dzięki powoli coś się dzieje ale do tego co chce zmienić to jeszcze daleka droga , muszę chyba znaleźć drugą pracę żeby zarabiać na graty ^^

Opublikowano

Piękna fura :thumbup1: brat żony ostatnio zamawiał klapę do C6 i też przyjechała pogięta :facepalm: Kolego a jak się sprawują opony Kormorany ? :)

a powiedz mi robił już coś z tą klapą a jeśli tak to jak to wyszło i czy była potrzeba używania jakiś szpachli ? bo jeśli jest taka potrzeba to wole chyba czegoś takiego nie zakładać na auto , jeśli chodzi o oponki mam je od tygodnia i ciężko coś powiedzieć śmigają elegancko cena jak najbardziej dobra do jakości powiem a zdecydowałem się na nie bo 3 osoby z klubu od nas mają takie i chwalą także zakupiłem i puki co nie narzekam ;) , dzięki powoli coś się dzieje ale do tego co chce zmienić to jeszcze daleka droga , muszę chyba znaleźć drugą pracę żeby zarabiać na graty ^

na szczęście była ubezpieczona i zwrócili kasę a klapa została :) szuka drugiej bo w tamtej ma róg zagięty i nie chce się bawić w malowanie .... a gdyby nie ten incydent to klapa idealna . O opony pytam bo wiem ze są w dobrych pieniądzach a z jakością to różnie bywa :)

Opublikowano

No ja właśnie pierwszy raz taka sytuacje miałem i nie wiem czy oni są tak skłonni na zwroty kasy, jeśli tak to elegancko bo dość fajnie była ubezpieczona paczka, dzięki za info kolego Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

Ale pechozol :facepalm:

Opublikowano

jeżeli zgłaszałeś u kuriera reklamację, to nic się nie bój :good:

Opublikowano

jeżeli zgłaszałeś u kuriera reklamację, to nic się nie bój :good:

No kazałem mu poczekać żeby rozpakować przy nim widział co było i spisaliśmy protokół , mam nadzieje ;)

no piwnica pomału się zapełnia ;)

t6r35qci.jpg

Opublikowano

Co jak co ale odwagi Ci nie brakuje trzymać to wszystko w piwnicy :decayed:

Opublikowano

Ladnie zbierasz graty. Grill od eSy?

Opublikowano

Tak z aso bo szukanie już mnie znudziło,ale warto było wygląda nieźle :-)

Opublikowano

no nareszcie będą jakieś modzone auta w kuj-pom... bo mało modzimy :(

Opublikowano

Tak z aso bo szukanie już mnie znudziło,ale warto było wygląda nieźle :-)

Fajnie,że czarna ramka. Dobrze to bedzie wyglądać. Szkoda tylko,że były wypuszczane ze znaczkiem s4