karpatka Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 No to jeszcze opony gwint i ładuj w bagażnik i czekam
kedo666 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 no chciało by się już w końcu może jakoś by to wyglądało ^^ Nowe felgi i opony już zawitały na aucie kilka fotek już na
reganajax Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 No ładnie ładnie Dzięki za felgi i dobre negocjacje
kedo666 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 Niech się dobrze sprawują, cieszy że dalej zostały w klubie ;-)
kedo666 Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 No to w końcu lepszej jakości zdjęcia niż moje by FroS-t Buduje się S Line
kedo666 Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 Kolor pokrywy bagażnika taki sam ? tak ale i tak z moim pechem będzie malowane .. niestety podczas przesyłki narożniki uległy rolowaniu .. zgłosiłem już podczas odbioru paczki reklamacje zobaczymy jak będzie i jeśli uda się wygrać jakieś odszkodowanie to czy w ogóle uda się to naprawić bo ja nie znam się na blacharstwie to nie mój temat , ale jestem bardzo wkurzony bo stan jest naprawdę idealny prócz uszkodzenia podczas transportu , tak to tylko znaczki poszły by out i zakładane a tak same problemy ..
DARIO88 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Piękna fura brat żony ostatnio zamawiał klapę do C6 i też przyjechała pogięta Kolego a jak się sprawują opony Kormorany ?
kedo666 Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 Piękna fura brat żony ostatnio zamawiał klapę do C6 i też przyjechała pogięta Kolego a jak się sprawują opony Kormorany ? a powiedz mi robił już coś z tą klapą a jeśli tak to jak to wyszło i czy była potrzeba używania jakiś szpachli ? bo jeśli jest taka potrzeba to wole chyba czegoś takiego nie zakładać na auto , jeśli chodzi o oponki mam je od tygodnia i ciężko coś powiedzieć śmigają elegancko cena jak najbardziej dobra do jakości powiem a zdecydowałem się na nie bo 3 osoby z klubu od nas mają takie i chwalą także zakupiłem i puki co nie narzekam , dzięki powoli coś się dzieje ale do tego co chce zmienić to jeszcze daleka droga , muszę chyba znaleźć drugą pracę żeby zarabiać na graty ^^
DARIO88 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Piękna fura brat żony ostatnio zamawiał klapę do C6 i też przyjechała pogięta Kolego a jak się sprawują opony Kormorany ? a powiedz mi robił już coś z tą klapą a jeśli tak to jak to wyszło i czy była potrzeba używania jakiś szpachli ? bo jeśli jest taka potrzeba to wole chyba czegoś takiego nie zakładać na auto , jeśli chodzi o oponki mam je od tygodnia i ciężko coś powiedzieć śmigają elegancko cena jak najbardziej dobra do jakości powiem a zdecydowałem się na nie bo 3 osoby z klubu od nas mają takie i chwalą także zakupiłem i puki co nie narzekam , dzięki powoli coś się dzieje ale do tego co chce zmienić to jeszcze daleka droga , muszę chyba znaleźć drugą pracę żeby zarabiać na graty ^ na szczęście była ubezpieczona i zwrócili kasę a klapa została szuka drugiej bo w tamtej ma róg zagięty i nie chce się bawić w malowanie .... a gdyby nie ten incydent to klapa idealna . O opony pytam bo wiem ze są w dobrych pieniądzach a z jakością to różnie bywa
kedo666 Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 No ja właśnie pierwszy raz taka sytuacje miałem i nie wiem czy oni są tak skłonni na zwroty kasy, jeśli tak to elegancko bo dość fajnie była ubezpieczona paczka, dzięki za info kolego Pozdrawiam ;-)
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 jeżeli zgłaszałeś u kuriera reklamację, to nic się nie bój
kedo666 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 jeżeli zgłaszałeś u kuriera reklamację, to nic się nie bój No kazałem mu poczekać żeby rozpakować przy nim widział co było i spisaliśmy protokół , mam nadzieje no piwnica pomału się zapełnia
FroS-t Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Co jak co ale odwagi Ci nie brakuje trzymać to wszystko w piwnicy
kedo666 Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Opublikowano 29 Lipca 2016 Tak z aso bo szukanie już mnie znudziło,ale warto było wygląda nieźle :-)
jedrekx Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 no nareszcie będą jakieś modzone auta w kuj-pom... bo mało modzimy
Norbas Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Tak z aso bo szukanie już mnie znudziło,ale warto było wygląda nieźle :-)Fajnie,że czarna ramka. Dobrze to bedzie wyglądać. Szkoda tylko,że były wypuszczane ze znaczkiem s4
Rekomendowane odpowiedzi