kamil2031 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Auto szarpie podczas przyspieszania powyżej 3 tysiakow , czuje tez lekkie szarpnięcia około 2 tysięcy obr. Co ciekawe zdarza to się losowo. Czasami jest ok . Bylem juz u kilku mechaników , wydałem dużo kasy i dalej to samo . Dlatego szukam jakiegoś mechanika co ogarnia stricte vag lub audi .Dodam, że niedawno wymieniałem wałek, uszczelke, czyściłem egr i zminiałem filtr . Bedę wdzięczny za jakieś info alo za jakiegoś dobrego specjaliste z okolic Rzeszowa . Edytowane 16 Lutego 2016 przez kamil2031
lukasz51237 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Musisz porobić logi, to będzie więcej wiadomo.
bern Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Kolego wydaje mi się że to może być koło dwumasowe.
kamil2031 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 Kolego wydaje mi się że to może być koło dwumasowe. Prawdopodobnie 3 wtrysk poleciał . Jutro będzie podmianka . i napisze czy to jest to . Mam jeszcze pytanie , Czy jeśli to byłaby to listwa do pompowtrysków to wywalało by jakiś błąd ???
nik23 Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Niekoniecznie, jak niewypadaja zapłony jeszcze to niema bledów.
kamil2031 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 Niekoniecznie, jak niewypadaja zapłony jeszcze to niema bledów. Czyli można też brać to pod uwagę ? można to w jakiś sposób sprawdzić czy jest to listwa ?
Rekomendowane odpowiedzi