dresik86 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 witamdziś dałem pseudo mechanikowi wymianę pompki od paliwa..zaczęła mi się odzywać przy prawie każdym uruchomieniu silnika.. wielce tłumaczył mi sie ze 2 h męczył sie z wyjęciem... okazało sie ze nie ta pompke zamowil ze będzie trzeba zamowic droższą około 1600zl kosztuje...kazałem włożyć ta stara i tyle..zona odebrała samochód bo niestety ja bylem w pracy...wracam i od razy rzuca mi sie rysy na zderzaku... cały zderzak do malowania... idealnie pasuje podczas wsiadania do bagażnika. co robić??? u pseudo zapłaciłem 200zl (wymiana uszczelki od pokrywy zaworów + robocizna z uszczelka+wyjecie pompki) i teraz czeka mnie malowanie zderzaka..
Kazek 1.9 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Spróbuj polerować jak nie jest mocna może zejdzie ..
dresik86 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 jutro jestem umówiony z lakiernikiem..mam nadzieje ze to cos,.da.. teraz wedlug mnie jutro isc nic nie da... było trzeba obejrzeć auto przy odbiorze...jutro moze powiedziec ze on dał w dobrym stanie i tyle..a rysy zona albo ja mogłem zrobic.. Troche sie dziwie chodze do niego ponad 12 lat i takich wyjebek nie miałem jak teraz,..
pepik Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 po pierwsze pogadaj z mechanikiem, pewnie się nie przyzna ale może ma ubezpieczenie, tylko jak mu udowodnić, że to on porysował i nie było tych rys wcześniej?
dresik86 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 prosze tutaj zdjecie troche pozno bo 14.12.2015http://www.fotosik.pl/zdjecie/fe64b44822401b2bna samym srodku rysy mam...skupione w jednym miejscu..
Kazek 1.9 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Ewidentnie od wsiadania do bgaznika lewa noga spolerujesz ale ja bym sie pokłucił tak czy siak powiedz że rano zobaczyłeś czy coś .. kombinuj niech coś z tym robia tym bardziej że już ci znają
dresik86 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 może warsztat ma monitoring nie ma.... dobrze znam ten warsztat...
Rekomendowane odpowiedzi