Dikson Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Jak w temacie, co moze być przyczyną? Nie zawsze, ale podczas zatrzymania i wrzucenia luzu silnik wchodzi w mocniejsze wibracje, ktore ustają po kilku sekundach. Ostatnio sprzęgła zaczęło mi ślizgać wiec Do wymiany jest. Myślicie że to dwumas czy coś innego? Moze to być pompa hamulcowa?
Aby13 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 obstawilbym dwumas ,ale sprawdz poduszki silnika ,kolega ma b8 2,0cr i juz dwa razy bylo robione sprzeglo i ostatnio cos mowil ze znow cos zaczyna ....albo wada jakas konstrukcyjna ,albo akurat w tym przypadku tylko cos sie dzieje ...
Dikson Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Moj ma przebieg teraz 220 kkm. Sprzęgła i dwumasa nie robiłem od zakupu czyli od 170kkm. Ogólnie nic sie nie działo. I zastanawia mnie to, w taki rezonans wchodzi silnik mocniejszych wibracji bez wyższych obrotów. Edytowane 21 Lutego 2016 przez Dikson
5myr3k Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Synchronizator wtryskiwaczy był u mnie... Męczyłem się z tym od miesiąca jeżdżąc od mechanika do mechanika
Dikson Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 A drogie to? Jakie miałeś objawy? Tez po zatrzymaniu wchodził w wibracje? Miałeś jakies błędy w silniku?
Adrian Adamczyk Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 W dniu 25.02.2016 o 17:03, Dikson napisał: A drogie to? Jakie miałeś objawy? Tez po zatrzymaniu wchodził w wibracje? Miałeś jakies błędy w silniku? rozwiązałes problem u siebie?
Rekomendowane odpowiedzi