tolek85 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Witam, Wątek tak na serio zakładam z powodu planowanej na kwiecień / maj sprzedaż dla przyszłego właściciela mam nadzieję, że z forum. Po czarnym beboku, którego mi ukradli 2 lata temu: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79273-b6-avf-a4-tolka-czarny-bebok-s-line-interior-eibach-30mm-321mm-1669-km/page-1?hl=tolek85 przez chwilę bawiłem się RX8 na VANKLU 1.3 230 HP. A lot of fun :] Po świetnej zabawie, czas było wrócić na ziemię i przyszedł czas na szarego beboka Tym razem BRD 170 HP 2x S-Line Nieplanowane mody: Czarna podsufitka Kierownika 3 ramienna multi (było bez) Dokładka tempomatu Boczki skóra gładka z S4 Komplet stołków S-Line pół skóra + speed Zawias S-Line Oświetlenie LED interiour Wycięcie DPF + programowe wyłączenie Zaślepienie częściowe EGR Planowane mody: W końcu ogarnąć program Końcówki ulter? Dokładka przód z CUPRY Jak widać nieplanowane mody lepiej mi wychodzą, więc więcej nic nie planuję Do czasu sprzedaży myślę, że ogarnę na pewno program, celuję na 200+ bo silnik dość żwawy. Powinno się udać Fotki: Pierwsze rezanie, boczki S4 gładka skóra + pełny pakiet światło Fotele, S-Line na S-Line Pół skóra + Speed Zawias minimalnie w dół, ale było bardzo wysoko... Ori S-LINE Edytowane 2 Marca 2016 przez tolek85
shakal Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 gratki "3xS-LINE" Razem z 1x z B6 to by pasowało Gratulacje zakupu Pierwsze przed programem to proponowałbym sprawdzić pompę oleju czy nie trzeba regeneracji zrobić lub swapa z 1.9 bo do tych 200stu koni będziesz potrzebował nowego silnika
tolek85 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 myślałem, że 1x to wewnętrzny, 2x to zewnętrzy a 3x to zawias.... napędu pompy zmieniać nie trzeba a 'imbus' póki co nie ma nadmiernych luzów...
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 myślałem, że 1x to wewnętrzny, 2x to zewnętrzy a 3x to zawias.... napędu pompy zmieniać nie trzeba a 'imbus' póki co nie ma nadmiernych luzów... To coś za dużo myślałeś Ogólnie spoko sedanik
tolek85 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2016 heh, ok mój błąd... już poprawiam tytuł wątku... a miało być tak pięknie eh... Ktoś może jest zainteresowany ? Drobne porządki w silniku. Jako, że zepsuł mi się czujnik ilości oleju po raz drugi (szajs zamiennik), przy kolejnej wymianie i spuszczeniu oleju poprosiłem mechanika o oględziny tego nieszczęsnego imbusika oraz weryfikację gniazda. Nowy imbusik, a przy okazji wymiana oleju i filtrów. Na szczęcie stan mojego obecnego imbusika nie był wcale naganny a gniazdo w ogóle nie wyrobione! Liczyłem się też z wymianą gniazda i mocniejszego imbusika, ale nie miało to sensu, bo gniazdo w ogóle nie wyrobione. Nowy imbusik siedzi ciasno. Na starym widać lekkie ślady zużycia, ale jest jeszcze całkiem, hmmmm… kanciaty J a nie okrągły, jak to niektórzy pokazują. aha, taki stan mam przy przebiegu 233000... samochód na sprzedaż: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6162327402 Powód? Jedyny słuszny :> Jest 3.0 TDI q
seves Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Tolek Ty miales watek? Kur nawet nie wiedzialem. Samochod znam od momentu kupna i zdecydowanie polecam!
Rekomendowane odpowiedzi