Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ile mogę wziąć za komplet nadkoli i siedzeń do Syreny 105?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Na strychu już sporo lat leżą nadkola do syreny 105 nówki sztuki nie doczekały się kiedyś montażu. Z syreny przy sprzedaży na złom wyjęte zostały też siedzenia przednie + tylna kanapa w dobrym stanie tylko do prania wiadomo lata na strychu zrobiły swoje. Jak myślicie ile mogę za to wołać? Mam też 4 oryginalne felgi z oryginalnymi oponami i deklami ale co do stanu opon się nie wypowiadam bo dawno do nich nie zaglądałem leżą w szopie kiedyś cały czas były pompowane aby guma się nie odkształciła od leżenia teraz nie wiem co tam z nimi się dzieje. Ile to może być warte ? Bo jak niedużo to niech leży dalej i nabiera wartości :)

Pozdrówki

Edytowane przez nike166
Opublikowano

Rynek staroci jest mało jednoznaczny jeśli chodzi o ceny - zwłaszcza przy tak "znienawidzonych" markach jak Syrena która w pewnych kręgach nie jest i nie będzie uznawana za zabytek tylko za kupkę złomu chwilę przed przetworzeniem na żyletkę. Trochę siedzę w branży staroci i powiem że największe szanse na spuszczenie tego za rozsądne pieniądze to wystawienie bezpośrednio na np Moto-Weteranie, Oldtimer-Bazarze czy czymś w tym stylu - fani takich części w większości gardzą internetami i kochają targowac się bezpośrednio, a najlepiej na dobrej "bańce".

Opublikowano

DZięki za wypowiedź, tak naprawdę to nie mam czasu aby z tym jeździć po gieldach itp najlepszym rozwiązaniem dla mnie jest wystawienie tego po prostu na jakimś portalu aukcyjnym tylko właśnie mam problem z oszacowaniem wartości owych przedmiotów...

Opublikowano

Wyrzuc od 1 zł, dobrze otagowane, minimalna na 500 i czekaj na rozwój sytuacji.

Opublikowano

Ją mam dwa przednie błotniki od syreny jakby coś :D