ww-piasek Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich! Chciałbym wam przedstawić moje Audi! Jest to już moje trzecie auto. Audi A4 B6 Rok. 2003 Pojemność : 1.9 TDI KM : 131 KM Oznaczenie silnika : AWX Kod Lakieru : LY7W Przebieg obecnie :264 tyś Wyposażenie auta to: * climatronik *ele lusterka (składane ele) *podgrzewane lustra *ele fotele (odcinek lędźwiowy) (pół skóra alcantara) *4x ele szyby *pełen FIS *multifunkcyjna kierownica *xenon 6k *autoalarm *otwieranie i domykanie szyb z pilota * radio Symphony ii z budowana zmieniarka na 6 płyt CD *podgrzewane spryskiwacze przednie *ABS *ESP *podłokietnik przód (podświetlany), podłokietnik tył *przyciemnione wszystkie szyby 70% *pakiet chrom Plany!!! # koła 18"(Yep) # założenie podświetlania nóg! (Yep) # czarne wnętrza lamp (Yep) # oklejanie dekorow (black piano lub carbonem) # odnowa climatronika (Yep) # założenie zmieniarki cyfrowej # obniżone zawieszenie (s-line albo gwint) (Yep) # oświetlenie wnętrza LED (Yep) # halogeny oklejone żółta folia(Yep) # dokładka cupra # zmiana wyłącznika światłe (Yep ) # listy drzwi s-line # malowanie chromowanych listw w zderzaku i grilu(Yep) Jak wam się podoba? Co można jeszcze zmienić? Poprawić. Wszystkie sugestie mile widziane. Pozdrawiam. Kilka zdj obecnego wyglądu : 20.02.2016 Przy okazji wpadł też nowy przełącznik bo stary już był okropny! 10.03.2016 Podświetlanie przestrzeni nóg działa! 16.03.2016 Halogeny oklejone żółta folia 24.03.2016 Oświetlenie LED założone! Oto efekty 30.03.2015 Wymiana całego zawieszenia! 01.04.2015 Zmiana amortyzatorow z 1BA na 1BE oraz montaż kół 18" 05.04.2016 Regeneracja climatronika oraz reszty plastików oto efekty 06.04.2016 Odświeżone kratki grill i chromy na czarno 23.04.2016 Regeneracja całego tunelu (wyszło bardzo ładnie) Edytowane 15 Czerwca 2016 przez ww-piasek
Pepe quattro Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Fajna gablota powodzenia w modach . Foteliki troche podreparuj u tapicera bo brzydko to wyglada takie powyciągane .albo konkretny mod to wstaw s-line lub recaro juz grzane i kierownica moze jakas 3 ramienna tez by ladnie tu pasowala Pozdro
ww-piasek Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 Wiadomo planów jest dużo! Wszystko zależy tylko od $$$ ;/ Fotele tak wiadomo trzeba trochę doprowadzić do kultury a co do kiery to ta mi odpowiada bo jest multi teraz na dniach będę zakładał podświetlanie przestrzeni nóg oraz oklejal dekory pochwalę się efektami i dzięki za opinie! Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Jarek_ Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Kolejny fajny Sedan. Dobrze kombinujesz z tymi dekorami, bo boazeria mi nie pasuje do tego auta Powodzenia.
ww-piasek Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Dokładnie nie zawsze można mieć wszystko podane na tacy trzeba czasem coś poprawić jak w tym przypadku dekory Po wielu godzinach udało się! Podświetlanie przestrzeni nóg działa! Oto kilka zdj! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Marca 2016 przez ww-piasek
Damiande111 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Dokładnie nie zawsze można mieć wszystko podane na tacy trzeba czasem coś poprawić jak w tym przypadku dekory Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Po wielu godzinach udało się! Podświetlanie przestrzeni nóg działa! Oto kilka zdj! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Ładnie, mógłbyś opisać dokładniej, co potrzeba i jaki koszt? Edytowane 7 Marca 2016 przez Damiande111
ww-piasek Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) [emoji1] Niestety nie jest to na ori częściach ale mi w 100% wystarczy i jestem bardzo zadowolony! Potrzebujemy : 4x10cm taśmy LED (wystarczy tyle) 4x złączki do taśmy Ok 8 m przewodu Izolacje Koszt na allegro wszytskiego z wysyłka ok 50zl max. Ja podłączyłem się pod światło nad lusterkiem wstecznym i poprowadziłem kable w podsufitce następnie przez słupki w dół programi i pod podłoga do otworu gdzie znajdują się wtyczki od foteli Dziś sobota więc trzeba koniecznie coś działać przy aucie niestety pogoda nie dopisała więc zabrałem się za halogeny! oto efekty Postaram się zrobić zdjęcia w nocy Edytowane 12 Marca 2016 przez ww-piasek
Binek1.8T Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Autko fajne, ale strasznie nie podobają mi sie te żółte halogeny... Ale jak wiadomo sa gusta i gusta;)
ww-piasek Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Folie zawsze można zerwać albo zmienić na inny kolor Dziś ledy wpadły do środka i pod rejestrację! Koła dojechaly i zawieszenie, Edytowane 24 Marca 2016 przez ww-piasek
Damiande111 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Siema, ładnie Szybki jak przyciemnione, wszystkie i ile %?
ww-piasek Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Na 70% wszytskie mam zrobione Dziś prace nad regeneracja climatronika i plastików Kratki i chromy też poszły na czarno Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez ww-piasek
robbert1988 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Kolego czym regenerowałeś climatronik?? Ładnie Ci to wyszło
ww-piasek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Kolego czym regenerowałeś climatronik?? Ładnie Ci to wyszło Zamówiłem szablony a później malowalem sprayem kolor czarny mat Ostatnio przeprowadziłem regenerację całego tunelu oto efekty Przed Po Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez ww-piasek
dydek1 Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Kolego czym regenerowałeś climatronik?? Ładnie Ci to wyszło Zamówiłem szablony a później malowalem sprayem kolor czarny mat Ostatnio przeprowadziłem regenerację całego tunelu oto efekty Przed Po profi robota
ww-piasek Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 Kolego czym regenerowałeś climatronik?? Ładnie Ci to wyszło Zamówiłem szablony a później malowalem sprayem kolor czarny mat Ostatnio przeprowadziłem regenerację całego tunelu oto efekty Przed Po profi robota Dużo pracy nie włożone ale jak się wsiada do auta to micha sama się cieszy a koszt regeneracji dużo niższy niż nowego tunelu No u kolejne mody lecą! Dokładka sline! Leży jak należy! Mega zadowolony! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Robi...A4 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 dokładka sline robi robotę jeśli chodzi o przód B6 kratki już masz czy będziesz dopiero kupował?
Adrian-A4 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 ładnie lecisz z tematem:) jak regenerowałeś?
ww-piasek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 dokładka sline robi robotę jeśli chodzi o przód B6 kratki już masz czy będziesz dopiero kupował?Jeszxze tylko boczne musze dokupić Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ładnie lecisz z tematem:) jak regenerowałeś?Dobieralem kolor w sprayu z utwardzaczem Zdjęcie z MOTOMANIA 2k16 KLECZEW Dziś udało się pomalować lampy!
Rekomendowane odpowiedzi