style Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 vario-tech tak, to Maćka. Piękne auto.
Wąski Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 No tak wszystko Wąskiego sprawka dopiero jak napisałeś skojarzyłem ważne że się udało Przepraszam jeszcze raz
style Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Opublikowano 26 Listopada 2008 Wąski zastanawiałem się czy skojarzysz po nicku Najważniejsze, że jest już komplet. Przyjęli Ci to w serwisie?
Wąski Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Wąski zastanawiałem się czy skojarzysz po nicku Najważniejsze, że jest już komplet. Przyjęli Ci to w serwisie? za dużo niców :gwizdanie: tak załatwiłem ładne to autko Twoje
johnybravo Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 ojezuuuuuuuuuuuuuu doszedłem chyba :polew: :polew: super brykaa staryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
truckmaniac Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Tutaj nie ma co za dużo gadac. Ta fura mówi sama za siebie. Niewatpliwie the besciak, jeżeli chodzi o glebę :gwizdanie:
mile_end Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 ciekawy jestem co zrobi właściciel jak mu się kluczyk rozkoduje lub bateria padnie w kluczyku a u kierowcy jedynego zamka brak :gwizdanie: poza tym auto naprawdę ładne
style Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 mile_end nie zdejmowałbym gdyby nie było zamka bez pilota. Mam jeszcze jednego w klapie bagażnika więc w razie czego mogę otworzyć auto. Dziękuje wszystkim za opinie. W chwili wolnego porobię fotki na felgach zimowych i wrzucę na forum.
wentyl Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 no stary jestem pod wrażeniem ,mega fura :notworthy: :hi: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 20:37_________________________________________________przyleć nią kiedys do zielonej góry na spocik,dużo bym dał by ja luknąc na żywo,no chyba że ja wdepne do was do poznania
bericup Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Szacuneczek kolego. Ładna furka, i ta zawiecha. Dobrze, że w Poznaniu jest kawałek autostradki
BARAN Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Jak sprawuje ci sie AIR w zimie , nic nie zamarza? jakies ujemne skutki uzytkowania?
style Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 Dzięki koledzy za miłe słowa na temat mojej A czwóreczki. wentyl niestety rzadko pojawiam się na spotach. Co chwilę coś mi wypada w niedziele i nie daje rady przyjechać. Daj znać jak będziesz się do nas wybierał to postaram się pojawić. BARAN jak na razie brak minusów. Jeżdżę na tym zawieszeniu już prawie rok i jak na razie jest bezawaryjne. Audi stoi całą noc w garażu więc nie było problemów z zamarzaniem. Jak byłem tydzień w górach to stało cały czas na dworze. Miałem pewne obawy czy nie przymarznie do ziemi albo coś w instalacji jednak po tygodniu stania w naprawdę dużym mrozie nie było nawet najmniejszego problemu z odpaleniem czy zamarznięciem. Także test zimowy auto przeszło na pięć plus. A do tego mogłem podjechać pod każdą górkę, pod każdy stok. W zeszłym roku na nisko ustawionym gwincie mogłem sobie tylko o tym powarzyć. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na stronkę www.AirStyle.pl Chłopaki mają już duże doświadczenie w tego typu zawieszeniach i zawsze chętnie odpowiedzą na wasze pytania.
variocustoms Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Style wpadnij do King Crossa w przyszłą niedzielę na spota to powspominamy stare czasy
style Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 vario-tech uwierz mi, że już od dawna staram się dojechać ale już w przyszłą niedziele muszę dobić. Do zobaczenia na spocie!
lifter Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Bardzo ładne auto. Zawieszenie, felgi i kilka szczegółów poprawiają znacząco wygląd auta. Możesz wrzucić więcej fotek z innymi autami ze STYLEPOZNAŃ
variocustoms Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 style gadałem z Maciejem K. i zapraszamy na spot 1 marca w K.C. o 16 tej na zielonym -2
style Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 lifter fotki aut ze stylepoznan będzie można zobaczyć na naszej stronce www.stylepoznan.pl Niestety jeszcze jest w budowie i pewnie przez brak czasu trochę nam zajmie jej skończenie ale już jest kilka galerii ze zlotów i naszych spotów. Tam zobaczysz nasze wszystkie auta. vario-tech niestety nie dałem rady dojechać. Nie chce już pisać, że tym razem na pewno będę bo już kilka razy tak mówiłem i zawsze coś wyskoczyło. Ale w końcu musimy dobić więc może 1 marca się uda.
Rekomendowane odpowiedzi