nike166 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Cześć, Kawałek drogi ode mnie stoi piękna WSK do sprzedania wiadomo klasyka polskiej motoryzacji strasznie mam na nią chęć bo jest do tego od pierwszego właściciela ale ma zgubiony dowód i tablice lecz dowiedziałem się od właściciela, że był wydziale komunikacji i dostał zaświadczenie o zagubionym dowodzie na podstawie jakis tam dwanych opłat. Teraz moje pytanie jeśli spisze umowe kupna sprzedaży, da mi to zaświadczenie, zrobię przegląd dam radę bez problemu zarejestrować ten motor? Dodam, że nie wiem co z OC motoru bo nie pytałem już o to ale jak nie opłacał to co wszystko spadnie na mnie po podpisaniu umowy ? Jak by wyglądała rejestracja takiego motoru ? Bo na samo zaświadczenie polisy nie wykupię raczej ... ? Tablice są potrzebne do rejestracji ? Edytowane 2 Marca 2016 przez nike166
rafal9119 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 trudne sprawy ale to idzie wykonac od reki. zarejestrowana ona jest teraz czy nawet i blachy zgubił?
nike166 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 Jest zarejestrowana zgubione blachy i dowód. Dostał zaświadczenie o zgubionym dowodzie i na podstawie tego można podobno rejestrować.
rafal9119 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Ile lat ma wsk??jak koleś nie widzi problemu to niech idzie i zgłosi zgubienie dowodu . Blacha w Wsce sa przykrecone na wkręty jak to możliwe że gubi sie tablice??? rejestrować mozna pojazdy bez papierów jak sa zabytkami(unikaty)
Robero321 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 tak z ciekawości ile sobie ceni ? to 125 czy 175 ?
Rekomendowane odpowiedzi