pioteros Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 ja mam pipercrossa wkladke i sobie chwale, auto delikatnie odzylo
Path Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 ja mam pipercrossa wkladke i sobie chwale, auto delikatnie odzylo Myślałem o tym lub K&N'ie, ale temat odpuściłem z czasem. Długo już na tym latasz ?
pioteros Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 od zimy, nie ma problemow, dopiero raz po 3 miesiacach go wyciagnalem, troche sie wybrzuszyl ale nie przeszkadza tododatkowo na dole w puszcze filtra, w kazdej krateczce takiej zrobilem dziurke zeby piach wypadal od razu i zeby nie byl ciagle mielony przed filtrem - w kazdym aucie tak robie
Path Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Auto wystawiam na sprzedaż. Temat pilny więc gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam Link : http://otomoto.pl/oferta/audi-s8-audi-s8-d2-ID6yrUGd.html Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Path
Path Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autko sprzedane, temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi