LukeCabrio Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Praktycznie zupełna seria, ale dość zadbana i przebieg ok 90k km... 1.8t bfb, niestety ośka.... Baaardzo przyjemne auto, jestem zachwycony Czytam forum jakis juz czas, i przygotowuje sie do modzenia Myszy.... Moja inspiracja jest pewne dobrze doposażone b6 z forum Zdięcia jeszcze z niemcowni, wstawie własne jak ogarne lakier woskiem i bedzie troche słonca. Edytowane 3 Marca 2016 przez MamDwieDychyNaWache
Binek1.8T Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 No rzeczywiście full seria.. Ale przebieg konkret. Ładna baza do modow.. RNS-E aż sie tam prosi itd itp.
MARCIN607 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Do cabrio rns nie jest bardzo potrzebny :- )) Generalnie zazdraszczam CABRIO :- ))
Binek1.8T Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Do cabrio rns nie jest bardzo potrzebny :- )) Generalnie zazdraszczam CABRIO :- )) Efekt wizualny Edytowane 3 Marca 2016 przez Binek1.8T
black4 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Witaj, Piękna sztuka + fajny lakier Wpadnie ładne kółko i będzie PS. Zabezpiecz sobie te jasne skóry, Pozdrawiam!
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 witam kolejnego bezdasznika! jest nas coraz więcej, co niezmiernie mnie cieszy bardzo fajny kolor, naprawdę mi się podoba. jakieś zmiany planujesz? wymieniłbym koło i radio - niekoniecznie na RNS-E. Do cabrio rns nie jest bardzo potrzebny :- ))Generalnie zazdraszczam CABRIO :- ))Efekt wizualny z cabrio o niebo prościej to ukraść.. właśnie dlatego, ja chyba RNS odpuszczę i zamontuję coś innego..
MARCIN607 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Jeszcze to że słońce wali w wyswietlacz slobo cos widać - szkoda kasy.
LukeCabrio Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 Dzieki za mile slowa Z planow: BNS 5.0 -- dlaczego nie rns-e ? Z powodow o ktorych napisaliscie wyzej :| fabryczny sinyząb ) Felgi 18 avus III od s4 Detailing lakieru Hamulce od s4 ... zobaczymy I najwazniejsze okazalo sie, ze moj golasek ma lodowke w schowku, nie wiem jak moglem to przeoczyc
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Ja zastanawiam się nad podjebką RNS.. tańszy i bardziej funkcjonalny
LukeCabrio Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Coś tam wpadło Powinno lepiej grac niż seria. @jedrekx ja nawet nie myślę o rns-e, to bardzo chodliwy towar. Plan jest taki aby dac BNS 5.0 Ma mp3, mogę podpiąć fabryczny bluetooth, jest jakaś navi. I chyba nikt tego nie kradnie. Edytowane 8 Marca 2016 przez MamDwieDychyNaWache
akjam Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Cabrio... Mniam... Też mi chodzi po głowie. Powoli coś tam zaczynasz działać i dobrze bo coś trzeba robić a jak już tutaj trafiłeś to będzie zabawa... Plany już jakieś konkretne są więc teraz tylko działać.
MarekSWD Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Gratulacje auta :-) trochę nas już jest na forum. Powodzenia w dalszym modzeniu.
LukeCabrio Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Opublikowano 20 Marca 2016 Gratulacje auta :-) trochę nas już jest na forum. Powodzenia w dalszym modzeniu. Dzieki fajna ta twoja cabrio, gratki. W tym tygodniu wpadły do mnie lampki podświetlające tablice, ori od a5 cabrio:
MarekSWD Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Możesz zrobić zdjęcie lusterka srodkowego i anteny z radia i mi podesłać fotę ? Nie wiem jak to jest w ori rozwiązane, bo u mnie ktoś coś rzeźbił kiedyś...
Rekomendowane odpowiedzi