PASSATB5 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Panowie, mam możliwość zakupienia kabrioletu. 3.0 tylko ze multitronic full opcja, przebieg znośny koło 200. Czy nie będzie problemu z późniejsza sprzedażą takiego auta? Bo nie sztuka kupić na całe życie... Może ktoś miał i się wypowie:p, wiem że to nie passat b5 ale może nie trzeba sie bujać kilka lat żeby sprzedać?
Reggi Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Szukałem rok temu intensywnie B6 cabrio. 3.0 to Ty w życiu nie sprzedaż kolego. Wiadomo jaką renomę mają ASN i w dodatku z multi.Te cabrio które miałem na uwadze to stoją cały czas na allegro od roku.
PASSATB5 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Podziękował, odpuszczam. Może się trafi 1.8t:)
sprat Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) ale Ty kupujesz na handel samochód czy po to by nim jezdzic? (to kabriolet wiec tym bardziej pewnie weekendowo niz na codzien). czy ciezko sprzedać? Słuchaj, a jak są komisy które sprowadzają Vel Satisa lub Citroena C6? I jeszcze na tym zarabiają? wszystko kwestia ceny, przypuszczam. mimo wszystko wiadomo, że łatwiej sprzedać BEX-a w kombi i S-lajnie takze jak zależy Ci na łatwej sprzedaży to nie idź tą drogą - niezależnie od wersji silnikowej kabrio może być ciężko sprzedać. Edytowane 7 Marca 2016 przez sprat
PASSATB5 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Żeby pojeździć, ale nie lubie się potem bujać latami ze sprzedaża..;p
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 wydaje mi się, że sprzedać uczciwy egzemplarz będzie łatwo. trudniej jest taki znaleźć żeby kupić.
Reggi Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 a tam Jędruś ludzie tak się na to nie rzucają
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Cicho! Żyję nadzieją, że swojego kiedyś szybko sprzedam
griga-st Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Jedrex, szybciej niż ci się wydaje;-) Ruda już jest?
griga-st Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Kurrrczaczek, wszystko co oglądałem to też była..
jedrekx Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 standard w każdym B6 co zrobić. w moim wątku widać jak był błotnik zgnity.. miałem robić, ale miałem stłuczkę i wymieniałem. czekam kiedy na drugim wyskoczy
bula87 Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Zobaczymy jak będzie się sprzedawało w czerwcu, to będę mógł się wypowiedzieć na ten temat z doświadczeniem
Rekomendowane odpowiedzi