Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy mogę założyć emblematy do mojej Audiczki i jakie najbardziej pasują. Proszę o pomoc i najlepiej linki bezpośrednie. PS. Znaczki audi i Sline.... DZIĘKUJE !

http://www.directupload.net/file/d/4287/ft3do427_jpg.htm

http://www.directupload.net/file/d/4287/zqpjgyan_jpg.htm

Opublikowano

Po 1 wywal brewki i tą popękaną dokładkę zderzaka przód, wstaw normalny ori zderzak z grillem i znaczkiem :audi:. Po 2 ten sam znaczek na tylną klapę. I przemyśl kolor znaczków bo nic tu do nie pasuje, grill masz na czarno, reszta w chromie. Po 3 nie oszpecaj już bardziej tego co masz. :facepalm: DZIĘKUJĘ.

Opublikowano

Pytasz - dostajesz odpowiedź. :doh:

Opublikowano

To jeszcze się rzuca a człowiek mu dobrze radzi.

Opublikowano

Rób po swojemu. Powodzenia. :hi:

Opublikowano

Masz furę w S - line to zakładaj emblemat , jeśli nie to tak jakby mineralną pić z butelki po coca-coli ☺☺☺☺Decyzja Twoja ✌

Opublikowano

na przednią szybę pasek z napisem TURBO..... a na tylną takiego kudłatego stworka z cygarem...

a poważnie to rozmieszczenie emblematów s-line czy dotyczących wersji silnikowych chyba nie tak trudno wyszukać w google lub w dowolnej galerii na naszym forum

Opublikowano

S line juz wiem chodzi mi o emblemat audi na przednim zderzaku czy da sie go zamontowac? A co do tego z cygarem bardzo fajny pomysl ;) hah

Opublikowano (edytowane)

Krzysztof - miałem na myśli coś takiego jak właściciele Polonezów w PRL naklejali na tylną szybe.... co do Twojego grilla to na pewno jakoś da sie zamontować... niestety nie wiem jak w B7 jest mocowany taki emblemat oryginalnie - musiałbyś sprawdzić u kogos...

tylne logo audi chyba na jakiś klej lub precyzyjnie wycinana porządna tasma dwustronna....

a tak na marginesie - to poprzedni właściciel zrobił taką krzywdę tej auciczce czy to Tobie sie zmieniła koncepcja z "no name car" na Audi A4 ???

Edytowane przez depechetom
Opublikowano (edytowane)

Poprzedni patent ale ja uwazam ze audi bez emblematow to boli

Edytowane przez Krzysztof Zielony Zielonka
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

może lepiej jakby zostało bez emblematów...to co ktoś tu powyczyniał nie powinno się kojarzyć z AUDI..

a jak juz mocno chcesz to zapewne na klej do szyb trzymać będzie każda rzecz :)

Opublikowano

Na przód logo możesz założyć na opaski :decayed: albo wymienić zderzak z grilem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi wczoraj na B6 chcieli S-line naklejać.... mówie gdzie mi z tym k... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...